Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Uusia aiheita ja täydennyksiä puhujalistaan Voimistelun valmentajapäivillä 6.-7.9.2022
05.08.2022

Uusia aiheita ja täydennyksiä puhujalistaan Voimistelun valmentajapäivillä 6.-7.9.2022

Vuoden 2022 Voimistelun Valmentajapäivät järjestetään Urhea-hallissa, Helsingissä 6.-7.9.2022 teemalla ”Tiedolla valmentaminen”. Valmentajapäivillä pääsee verkostoitumaan ja kehittämään omaa osaamistaan yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan!! Ilmoittautuminen päättyy 22.8.2022!

Voimistelun valmentajapäivät tulevat jälleen ja kokoavat yhteen valmentajat kaikista voimistelulajeista tiedon, uuden oppimisen ja verkostoitumisen äärelle.

Lisää sisältöä valmentajapäiville tuo Serafiina Edellman (Kliininen hypnoterapeutti, valmentaja, luennoitsija, ammattimuusikko) teemalla ”Hypnoosi valmennuksen apukeinona pelkotilojen hallinnassa”. Luennolla Serafiina Edelmann kertoo hypnoosin mahdollisuuksista valmennuksessa sekä meidän kaikkien henkilökohtaisessa elämässä ja meidän omasta mielen voimasta, siitä miten oman mielen blokit voidaan helposti ja nopeasti ylittää/hoitaa ja saada mieli palvelemaan meille parasta, jolloin omien unelmiemme ja tavoitteidemme saavuttaminen on paljon helpompaa. Sivuamme myös aivojen plastisuutta ja Serafiina antaakin helppoja vinkkejä kaikkien käyttöön siitä, miten aivoja voi muuttaa palvelemaan niitä meidän omia tarkoituksiamme. Luennon päätteksi Serafiina Edelmann antaa halukkaille 30min kestoisen lempeän hypnoosin.

Lisäksi Miesten telinevoimisteluvalmentajilla ja joukkuevoimisteluvalmentajilla on omat lajikohtaiset osuutensa teemoilla ”Miesten telinevoimistelun tuomarointi Code of Points 2022-2024 sääntömuutoksilla ja Potentiaalisten huippujen tunnistaminen ja valinta lapsuus- ja valintavaiheessa seuran valmennusjärjestelmään” (MTV) ja ”IFAGG sääntöuudistuksen läpikäynti ja vartaloliikkeiden arvioinnin tarkennus” (JV)

Valmentajapäivien muut sisällöt ja teemat:

Määrätietoinen harjoittelu (Lauri Hakala, Olympiakomitea)
Baletti voimistelun oheislajina ja osana fysiikkaharjoittelua (Jaana Puupponen, solisti-tanssija, Suomen Kansallisbaletti)
Voimistelun voimaharjoittelun rytmittäminen (Tapani Keränen, Kihu)
Tutkimustietoa liikkuvuusharjoittelusta (Sannakaisa Vastamäki, Suomen Voimisteluliiton fysioterapeuttien asiantuntijatiimi ja Fysios Oy)
Voima- ja liikkuvuusharjoittelu tukevat toisiaan vammojen ennaltaehkäisyssä (Vesa Kuparinen, Urheilufysioterapeutti; Tapani Keränen, Kihu; Sannakaisa Vastamäki, Suomen Voimisteluliiton fysioterapeuttien asiantuntijatiimi ja Fysios Oy)

Valmentajapäivän aikana pääsemme myös tutustumaan Olympiavalmennuskeskus Helsinkiin.  

Koulutuksen hinta on 150€ ilman majoitusta (sisältäen ohjelman, ruokailut ja illanvieton).

Majoitus 65€/hlö kahden hengen huoneessa ja 110€ yhden hengen huoneessa.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä

Ilmottautuminen auki 15.8. asti! Olethan mukana rakentamassa verkostojasi pandemia-ajan jälkeen ja kehittämässä osaamistasi!

Haku