Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Uusi järjestelmävastaava ja akrobatiavoimistelun lajivastaava
17.05.2023

Uusi järjestelmävastaava ja akrobatiavoimistelun lajivastaava

Emmi Kuronen siirtyy Meidän voimistelu -hankkeen projektikoordinaattorin tehtävien jälkeen uusiin työtehtäviin, kun hän aloittaa järjestelmävastaavana sekä akrobatiavoimistelun lajivastaavana Voimisteluliitossa.

Emmi aloitti uutena järjestelmävastaavana 15.5., ja hän hoitaa järjestelmävastaavan työtehtäviä Meidän voimistelu -hankkeen ohella kesäkuun loppuun asti. Akrobatiavoimistelun lajivastaavana Emmi aloittaa Meidän voimistelu -hankkeen projektikoordinaattorin tehtävien päättymisen jälkeen, 26.6. alkaen. Akrobatiavoimistelun lajivastaavan tehtävien määräaikainen ostopalvelusopimus Kisakallion Urheiluopiston kanssa päättyy 30.7.

Emmi on toiminut Meidän voimistelu -hankkeen projektikoordinaattorina syyskuun 2022 loppupuolelta asti. Hän on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri, pääaineena liikuntalääketiede. Emmin lajitausta on monipuolinen – hän on sekä kilpaillut että tehnyt ohjaus- ja valmennustyötä telinevoimistelun ja TeamGymin parissa ennen siirtymistään korkeakouluopintojen pariin Jyväskylän yliopistoon.

”Voimistelu on pienestä pitäen ollut lähellä sydäntäni, ja olenkin viettänyt käytännössä koko lapsuuteni ja nuoruuteni Kisahallin ja Liikuntamyllyn voimistelusaleissa ensin telinevoimistelun ja myöhemmin TeamGymin parissa. Urheilu-urani ohella toimin monta vuotta myös lasten ja nuorten ohjaajana sekä valmentajana niin harraste- kuin kilparyhmissä aina SM-tasolle asti”, kertoo Emmi.

”Otan uudet ja monipuoliset työtehtävät innolla vastaan. Rakastan uusien asioiden opettelua ja itseni haastamista. Uskon, että moninainen voimistelutausta, näkemys eri lajeista ja hankkeen myötä kerryttämä kokemus ovat hyödyksi molemmissa työtehtävissä. On ilo saada jatkaa työskentelyä Voimisteluliitossa myös Meidän voimistelu -hankkeen projektikoordinaattorin tehtävien päätyttyä”, jatkaa Emmi.

 

Yhteystiedot:

emmi.kuronen@voimistelu.fi

050 5111769

Haku