Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Urheiluvaatevalmistaja Quatro ja Suomen Voimisteluliitto ovat aloittaneet yhteistyön
12.02.2024

Urheiluvaatevalmistaja Quatro ja Suomen Voimisteluliitto ovat aloittaneet yhteistyön

Urheiluvaatevalmistaja Quatro ja Suomen Voimisteluliitto ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Quatrosta tulee miesten- ja naisten telinevoimistelun maajoukkueiden yhteistyökumppani.

Voimisteluasuja valmistava Quatro on 1.1.2024 lähtien Voimisteluliiton miesten ja naisten telinevoimistelun yhteistyökumppani. Quatro tukee lajin urheilijoita edustustehtävissä maajoukkueiden treeni- ja kilpailupuvuilla.

Urheilijat saavat jatkossa edustaa Suomea Quatron laadukkaissa vaatteissa. Uudet asut suunnitellaan yhteistyössä urheilijoiden kanssa.

”Odotamme innolla alkavaa yhteistyötä Quatron kanssa, joka voimistelurintamalla näkyy erittäin aktiivisena toimijana. Yhteistyössä heidän kanssaan uskomme myös saavuttavamme lisää näkyvyyttä ja kannattajia upeille voimistelijoillemme”, sanoo naisten telinevoimistelun lajipäällikkö Satu Murtonen.

Miesten ja naisten telinevoimistelun maajoukkueiden toimintaa ja arkea sekä yhteistyötä pääset seuraamaan lajien Instagram-tileiltä: @miestentelinevoimistelu ja @naistentelinevoimistelu_fin.

Quatro yhteistyössä useiden maiden kanssa

Quatro on yksi nopeimmin kasvavista voimisteluvaatebrändeistä maailmassa ja tunnettu tyylistään sekä laadukkaista puvuistaan. Quatro tekee tänä päivänä yhteistyötä useiden maiden voimisteluliittojen ja maajoukkueurheilijoiden kanssa ja toimittaa pukuja yli sataan maahan. Quatron päätoimipaikka on Britanniassa ja sillä on toimipisteet sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa. Quatro jatkaa laajentumistaan uusiin maihin.

Lisätietoa saat osoittteesta www.quatrogymnastics.com

 

MUKAAN KUMPPANIKSI?

Haluatko tukea lasten liikuntaa, edistää hyvinvointia ja tehdä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta? Voimistelu on monipuolinen elinkaarilaji, joka luo hyvinvointia ja liikuttaa jopa 130 000 suomalaista. Voimistelu tarjoaa monipuoliset kanavat sekä mahdollisuudet näkyä ja vaikuttaa yhteiskunnassa. Tutustu kumppanuuksiimme. 

Haku