Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Unelmien Etästara Instagramissa 8.5.
20.04.2021

Unelmien Etästara Instagramissa 8.5.

Unelmien Etästaraa vietetään 8.5.

Vuoden toinen Voimisteluliiton järjestämä  Etästara pidetään 8.5. lauantaina Instagramin välityksellä. Unelmien Etästara on etkot 10.5. järjestettävälle Unelmien liikuntapäivälle. Unelmien Etästaran esityksen, ohjelman tai sarjan voit kuvata sisällä tai ulkona, yksin, kaverin, ryhmän tai perheesi kanssa Suomen hallituksen ohjeistukset huomioiden. 

Stara-tapahtumat ovat mahdollisuuksia esiintyä ja näyttää opittuja asioita myös muille. Stara-tapahtumat ovat suunnattu noin 7-12-vuotiaille lapsille. Perheliikunnassa mukaan voi osallistua myös nuorempi lapsi sekä aikuinen. Voimisteluliiton järjestämä Etästara on maksuton tapahtuma ja osallistuja ei tarvitse Stara-lisenssiä tai aikaisempaa voimistelukokemusta.

Osallistuminen 

Etästaraan voi osallistua voimistelu- tai tanssiohjelmilla, perheliikunannalla sekä erilaisilla liikesarjoilla. Myös Freegym-, Ninjagym- ja Rope Skipping-suoritukset ovat tervetulleita. Mallia voit katsoa Instagramista hashtagilla #etästara. 

Kuvaa ja postaa! 

Kuvaa 30-60 sekunnin mittainen video sisällä tai ulkona. Etästara-ohjelman voit kuvata etukäteen. Tärkeää on, että instagram-postaus tapahtuu viimeistään lauantaina 8.5.! Tällä kertaa voit siis halutessasi kuvata ja postata osallistumisesi jo ennen virallista Unelmien Etästara-päivää.  

Voit postata Etästara -ohjelman vain julkiselle Instagram-tilille. Huomioithan, että Instagram on K13, joten suosittelemme alle 13-vuotiaiden osallistumista huoltajan tai seuran Instagram-tilillä ja aina huoltajan luvalla. Sovi seurasi yhteyshenkilön kanssa, mikäli haluat osallistua seurasi Instagram-tilin kautta Etästaraan. Käytä postauksessasi hashtagia #etästara ja #unelmienliikuntapäivä ja tägää videoon (ei kuvatekstiin vaan ”Merkitse henkilöitä” -kohdan kautta) @voimistelu. Lisäämällä #Reimakid osallistut Reiman tuotepaketin arvontaan! Kirjoita tekstikenttään osallistujan nimi tai lempinimi, joka kirjoitetaan kunniakirjaan ja palautteeseen.
  
Huomioithan, että Etästara-ohjelmat jaetaan arveille arvioitaviksi 9.5. Tämän takia ohjelmat, jotka postataan / joihin on lisätty tägäys tai hashtag myöhässä eivät päädy arvioitaviksi. Olettehan siis huolellisia tämän suhteen. Osallistumalla annat Voimisteluliitolle luvan käyttää #etästara-tunnuksella julkaistuja postauksia Etästaran viestinnässä ja markkinoinnissa.  

Arviointi 

Etästarassa ei anneta pisteitä eikä osallistujia aseteta paremmuusjärjestykseen. Etästarassa jokainen lapsi on tähti! Kaikki halukkaat saavat näyttää omia taitojaan, harjoitella esiintymistä sekä saada palautetta. Jokainen osallistuja saa kirjallisen palautteen suorituksestaan Arvilta. Kaikki lapset palkitaan sähköisellä kunniakirjalla. 

Osallistujan tilin tulee olla julkinen, että Arvit näkevät Etästara -ohjelman. Etästaran arviointi tehdään perusvoimistelun yleiseen arviointilomakkeeseen, jossa kiinnitetään huomiota mm. kehonhallintaan ja esiintymiseen. Arvit kirjoittavat palautteeseen myös mikä oli heidän mielestään Etästara -ohjelman täysosuma. 

Arvit käyttävät Etästarassa Voimisteluliiton Instagram-tiliä. Osallistuja saa Arvilta Instagramissa henkilökohtaisella viestillä oman palautteen sekä Voimisteluliiton Etästara-kunniakirjan sunnuntaihin 16.5. mennessä sille tilille, jolta Etästara-ohjelma on alkuperäisesti julkaistu. Mikäli repostaat esimerkiksi seuran Instagram-tilillä julkaistun postauksen, kirjoitathan selkeästi kuvatekstiin, että kyseessä ei ole Etästara-osallistuminen vaan repostaus. Tällä pyrimme välttämään tupla-arvioinnit. 

Voita Reiman tuotepaketti Etästarasta 

Tänä vuonna Reima on mukana mahdollistamassa Etästara tapahtumaa. Arvomme Etästara-osallistujien kesken Reiman tuotepaketin, joka sisältää sisäliikuntaan soveltuvan kokonaisuuden. Arvontaan osallistut lisäämällä postaukseesi #etästara-tunnisteen lisäksi myös #Reimakid. Voittajaan ollaan yhteydessä Instagramissa 16.5. mennessä. 

Reima kannustaa aktiiviseen lapsuuteen varsinkin leikin ja liikkumisen kautta. Etästara nostaa esille arvoja kuten rohkeus, liikkumisen riemu sekä aktiivisuus, jotka ovat myös Reimalle tärkeitä arvoja. Etästarassa saat olla mukana näyttämässä taitojasi samalla kun liikut ja pidät hauskaa. Tulethan mukaan luomaan muistoja kanssamme! 

Haku