Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Turussa tarjolla töitä voimistelun parissa
08.02.2021

Turussa tarjolla töitä voimistelun parissa

Turun Urheiluliitossa on tarjolla töitä kolmeen kokoaikaiseen toimeen.

Turun Urheiluliiton voimistelujaosto tarjoaa voimistelutoimintaa kaikenikäisille. Tarjontaa löytyy monipuolisesti harrastetunneista voimistelun kilpa- ja valmennusryhmiin. Seura etsii kolmea uutta, kokoaikaista työntekijää: voimistelun valmennuspäällikköä, naisten telinevoimistelun valmentajaa ja aikuisten harrastevastaavaa.

Kaksi ensimmäisenä mainituista tehtävistä on toistaiseksi voimassa olevia. Aikuisten harrastevastaavan toimi on aluksi vähintään vuoden määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus työn vakinaistumiseen. Työtehtävissä on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.8.2021.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää viimeistään 19.2.2021 klo 23.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: jenni.jeromaa-alho(at)turunurheiluliitto.fi

 

Voimistelun valmennuspäällikkö

Valmennuspäällikkö vastaa kilpa- ja huippuvoimistelun kehittämisestä ja toteuttamista urheilulliset ja kasvatukselliset näkökulmat huomioiden yhteistyössä valmennuksen koordinaattorin kanssa. Hallinnollisten tehtävien lisäksi työ sisältää valmennusta (7,5h/vko).

Tutustu ja hae Turun Urheiluliittoon voimistelun valmennuspäälliköksi.

 

Naisten telinevoimisteluvalmentaja

Naisten telinevoimistelun valmennustiimissä työskentelevä telinevoimisteluvalmentaja toimii ensisijaisesti naisten telinevoimistelun kilparyhmien valmentajana, sekä kehittää lajin toimintaa seurassa yhteistyössä valmennuspäällikön, valmennuskoordinaattorin ja lajitiimin kanssa.  

Tutustu ja hae Turun Urheiluliittoon telinevoimisteluvalmentajaksi.

 

Aikuisten harrastevoimistelun vastaava

Aikuisten harrastevoimistelun ja ryhmäliikunnan vastaava huolehtii aikuisten harrasteliikunnan kokonaisuudesta: aikuisten ryhmäliikuntatunneista ja ryhmäliikuntakonseptin kehittämisestä, kilpavoimistelulajien aikuisten harrasteryhmistä sekä aikuisten soveltavan liikunnan toiminnasta. Työ sisältää sekä hallinnollisia työtehtäviä, että ohjausta.

Tutustu ja hae Turun Urheiluliittoon aikuisten harrastevastaavaksi. 

 

Haku