Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tule mukaan vapaaehtoiseksi kesän liikuttavimpaan festivaaliin
08.03.2022

Tule mukaan vapaaehtoiseksi kesän liikuttavimpaan festivaaliin

Vapaaehtoinen ja tapahtuman maskotit Sisu ja Suvi

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi Suomen suurimpaan ja näyttävimpään liikunnalliseen kaupunkitapahtumaan.

Kesäkuussa 9.-12.6. Tampereen valtaa kesän liikuttavin festivaali Gymnaestrada Tampere 2022. Voimistelun suurtapahtumat ovat perinteikkäitä sykähdyttäviä elämyksiä, jotka tarjoavat iloa, vahvistavat yhdessäoloa ja yhdessä tekemistä.

Suurtapahtumia ei järjestetä ilman suurta joukkoa talkoolaisia ja vapaaehtoisia. Vapaaehtoiset ovat tärkeässä roolissa luomassa tapahtuman puitteita ja tunnelmaa. Gymnaestrada Tampere tarjoaa monipuolisia vapaaehtoismahdollisuuksia, työtehtäviä on erilaisia mm. asiakaspalvelua, kulunvalvontaa, ohjelma-avustusta sekä rakennus- ja purkutehtäviä.

Vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua neljäksi päiväksi tai vaihtoehtoisesti kahdeksi päiväksi. Vapaaehtoisia tarvitaan myös ennen ja jälkeen tapahtuman esimerkiksi somistamisessa, rakentamisessa ja purkamisessa! Omiin työvuoroihisi ja tehtäviisi voit esittää toiveita ja tulla esimerkiksi myös suuremmalla joukolla rakentamaan mahtavaa liikkeen ja voimistelun juhlaa! Vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki yli 16-vuotiaat vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet.

Vapaaehtoiseksi tuleva saa vapaaehtoispassin, t-paidan, työtodistuksen sekä mahdollisuuden osallistua vapaaehtoisten kiitostilaisuuteen, lisäksi vapaaehtoistoiminnasta saa erittäin hyvää työkokemusta. Mikäli työpäivän pituus on 8 tuntia, tarjoamme vapaaehtoiselle myös lounaan. Vapaaehtoisilla on mahdollisuus varata itselleen koulumajoitus tapahtuman ajalle. Majoituksen hinta kolmelta yöltä (to-su) on 40 €.  

Ilmoittautuminen vapaaehtoiseksi onnistuu linkin takaa löytyvän lomakkeen kautta. Ilmoittaudu mukaan 31.3. mennessä.

Haku