Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tilauskoulutuksella täsmäoppimista seuran tarpeisiin
30.08.2021

Tilauskoulutuksella täsmäoppimista seuran tarpeisiin

Kouluttaja ohjaa perheliikuntaa

Voimisteluliiton koulutuksia on mahdollista järjestää myös tilauskoulutuksina seuroissa. Tilauskoulutuksina voidaan järjestää valtaosaa liiton peruskoulutuksista sekä myös räätälöityjä täsmäkoulutuksia kuten ideapäiviä ohjaajille ja valmentajille. Olisiko teidän seurallenne sopiva esimerkiksi Avusta oikein -koulutus tai aikuisten ohjaajien ideapäivä verkkototeutuksena tai onko juuri nyt useammalla valmentajalla tarve Fyysisen valmennuksen peruskoulutukselle? 

Tilauskoulutuksesta on seuralle monia etuja:

– koulutus voidaan järjestää juuri seuralle sopivana ajankohtana
– tilauskoulutuksen teemoja voidaan halutessa räätälöidä seuran tarpeisiin
– kerralla saadaan koulutettua suurempi joukko toimijoita
– tilauskoulutukseen osallistumiskynnys on monesti esimerkiksi nuorille ohjaajille ja valmentajille avoimia koulutuksia matalampi, koska koulutuksen osallistujat ovat tuttuja ja koulutukseen ei tarvitse matkustaa
– mikäli koulutukseen osallistujia on kohtuullisen monta (n. 7 tai enemmän), on tilauskoulutus seuralle myös edullisin vaihtoehto 

Tilauskoulutuksen voi tilata joko yksittäinen seura tai esim. naapuriseurat yhdessä (enintään 5 seuraa). Tilauskoulutuksessa liitto vastaa kouluttajan etsimisestä ja aikataulujen koordinoinnista ja seura puolestaan esimerkiksi tiloista. 

Tilauskoulutus tilataan sähköisellä lomakkeella, jossa on nähtävissä myös tilauskoulutusten hinnat. Olisiko tilauskoulutus teidän seurallenne hyvä tapaa kehittää osaamista juuri nyt? 

Tilauskoulutusten tilauslomake (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) 

 

 

Haku