Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Terve voimistelija -viikko 22.-28.3.
05.03.2021

Terve voimistelija -viikko 22.-28.3.

Terve voimistelija -viikko 22.-28.3.2021 kutsuu sinut tutustumaan lasten ja nuorten terveyttä tukevaan voimisteluun. Mitä olet halunnut tietää omasta, lapsen tai valmennettavan terveydestä voimisteluun liittyen? Kurkkaa tarkempi sisältö alta ja osallistu teemaviikon viettoon @voimistelu-Instagramissa! Haastamme sinut nostamaan terveysaiheita esille teemaviikon aikana myös omissa kanavissasi.

Teemaviikon aikataulu

(Päivitys 22.3.:Teemaviikon aikataulussa urheilijamuutoksia.)

Ma 22.3. Huippu-urheilijan IG-kaappaus
Terve Voimistelija -viikko starttaa huippu-urheilijan IG-stoorikaappauksella. Instagram-tarinoissa päästetään ääneen rytmisen voimistelun maajoukkueen Milja Närevaara, joka kertoo päivän ajan urheilullisista elämäntavoistaan. Nähdään @voimistelu’n Instassa!

Ke 24.3. klo 15.30 Ravinto-live

Joukkuevoimistelija ja Sanix Valens -joukkueen kapteeni Kiia Karppinen sekä miesten telinevoimistelun maajoukkueen Emil Soravuo keskustelevat kanssamme urheilijan ravinnosta Instagram-livessä (@voimistelu). Liven vetäjänä Veera Kainulainen, voimistelun valmennuksen kehittäjä ja Terve voimistelija -asiantuntija. Lähetyksen kesto noin 30 minuuttia. Voit esittää kysymyksiä urheilijoille Instassa etukäteen tiistaina 23.3. tai liven aikana.

Pe 26.3. klo 15 Liikkuvuusharjoittelu-live
Mitä on vastuullinen liikkuvuusharjoittelu? Saako venytys sattua tai saako valmentaja painaa  voimistelijaa? Miltä venyttelyn pitäisi voimistelijasta tuntua? Muun muassa näistä kysymyksistä keskustelemassa ovat Kansallisbaletin vastaava fysioterapeutti Johanna Osmala sekä voimistelun valmennuksen kehittäjä ja Terve voimistelija -asiantuntija Veera Kainulainen. Instagram-lähetyksen kesto noin 30 minuuttia. Voit esittää kysymyksiä urheilijoille Instassa etukäteen torstaina 25.3. tai liven aikana.

Jaamme viikon aikana myös paljon muuta voimistelijan terveyteen liittyvää sisältöä. Seuraa siis somekanaviamme ja pysy mukana menossa!

 

Ota haaste vastaan

Voimistelijan terveydestä huolehtiminen on osa vastuullista voimistelua. Haastamme koko voimisteluyhteisön keskustelemaan kaverin, voimistelijoiden, valmentajien tai muun tahon kanssa lasten ja nuorten terveyttä tukevasta voimistelusta. Miten sinun seurassasi, joukkueessasi, valmennuksessasi, ohjauksessasi tai vaikka voimistelukavereiden kesken varmistetaan terveyttä tukeva harrastus ja kilpailu? Somessa keskustelua voi käydä #tervevoimistelija ja #voimistelu tunnisteiden kera.

Haku