Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Telinevoimistelun maailmancupin finaalissa Tanskanen seitsemäntenä
03.03.2023

Telinevoimistelun maailmancupin finaalissa Tanskanen seitsemäntenä

Telinevoimistelun maailmancupin ensimmäinen finaalipäivä voimisteltiin tänään. Ainona suomalaisena nähtiin Kaia Tanskanen (Jyväskylän Voimistelijat) eritasonojapuiden finaalissa. Tanskasen sijoitus oli seitsemäs. 

Ainoana suomalaisena tänään telinefinaalissa kilpaillut Kaia Tanskanen (Jyväskylän Voimistelijat) ei yltänyt parhaimpaansa. Sarjan alussa koko käännös jäi vajaaksi ja Tanskanen joutui reagoimaan virheeseen ja soveltamaan sarjaansa. Ylimääräiset liikkeet rokottivat myös pisteitä ja Tanskanen jäi hieman karsinnan tuloksestaan (12,400). Finaalissa Tanskasen pisteet 11, 500 ja sijoitus seitsemäs.

”Sarja ei sujunut tänään suunnitelmien mukaan, mutta sain paikattua virheeni ja jatkettua sarjan loppuun. Virhe vaati kuitenkin nopeaa ajattelua ja ylimääräisten liikkeiden lisäämistä sarjaan. Yritin pitää ajatukset kurissa loppusarjan ajan ja nauttia suorituksestani”, huokaisi Tanskanen. 

Kaia Tanskanen nähdään niin ikään ainoana suomalaisena huomisissa finaaleissa. Tanskanen voimistelee puomifinaalissa ja tavoitteena hänellä on siistiä sarjaa karsintojen suorituksesta. 

 ERITASONOJAPUIDEN FINAALIN TULOKSET:

1. Anna Lashcevska UKR 13,500

2. Nathalie Westlund SWE 13,233

3. Mikako Serita JPN 13,233

7. Kaia Tanskanen FIN 11,500 

 

Kilpailun verkkosivut 

Kilpailun tuloksia voi seurata tulospalvelusta.

 

Haku