Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Telinevoimistelun harrasteleiri 3.-5.7.21 – ilmoittautuminen päättyy torstaina 17.6.
28.05.2021

Telinevoimistelun harrasteleiri 3.-5.7.21 – ilmoittautuminen päättyy torstaina 17.6.

Ilmoittautuminen kesän harrasteleirille on käynnissä!

Leiri on tarkoitettu vuonna 2013 syntyneille ja sitä vanhemmille telinevoimistelun harrastajille, sekä tytöille että pojille ja heidän valmentajilleen. Leirillä tehdään lajiharjoittelua ja nautitaan liikunnasta ja mukavasta seurasta. 

Leiri on tarkoitettu nimenomaan lajin harrastajille ja korkeintaan C-luokassa kilpaileville tytöille tai 2. luokassa kilpaileville pojille. 

Leirin kouluttajat vastaavat lajiohjelmasta, muuna aikana leiriläiset ovat valmentajiensa / vanhempiensa vastuulla. 

Leirille ovat tervetulleita osallistujat ympäri Suomen (huomioiden alueelliset koronarajoitukset)!

 

Leirin aika ja paikka: 3.-5.7.2021 Kuortaneen Urheiluopisto

Kouluttajat: mm. Iida Laasanen

Hinta: Voimistelijat ja valmentajat 185 € / hlö, leiriläisten mukana majoittuvat vanhemmat ja sisarukset 165 € / hlö. Mikäli seurasta ilmoittautuu vähintään 10 voimistelijaa, pääsee heidän mukanaan yksi valmentaja maksutta. 

 

Hinta sisältää leiriohjelman, majoituksen ja ruokailut (vanhemmat ja sisarukset ei leiriohjelmaa) sekä tapaturmavakuutuksen, jonka maksimikorvaus on 2500 €. Suosittelmme osallistujille laajempaa tapaturmavakuutusta (esim. jos on lisenssivakuutus, asia on kunnossa).

Ilmoittautumista on jatkettu – voit ilmoittautua mukaan 17.6 asti.  ilmoittautumislomakkeen kautta

 

Tiedustelut: Liisa Lappalainen

 

 

 

Voimisteluliiton peruutusehdot peruutusmaksuineen astuvat voimaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mahdollisessa sairaustapauksessa maksuhyvitys koskee vain sairastunutta henkilöä.
Voimisteluliiton peruutusehdot peruutusmaksuineen astuvat voimaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mahdollisessa sairaustapauksessa maksuhyvitys koskee vain sairastunutta henkilöä.

Haku