Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Teknikum tukemaan Voimisteluliiton miesten telinevoimistelun maajoukkuetta
01.09.2021

Teknikum tukemaan Voimisteluliiton miesten telinevoimistelun maajoukkuetta

 

Suomen Voimisteluliitto ja Teknikum ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Teknikumista tulee miesten telinevoimistelun maajoukkueen yhteistyökumppani. 


-”Teknikumin yhteistyökumppanuus on todella tervetullut lisätuki miesten telinevoimistelulle”, iloitsee Suomen Voimisteluliiton miesten telinevoimistelun lajipäällikkö Kasper Holopainen. “Kärkivoimistelijoidemme kehityksen edellytyksenä on leireily ja kilpaileminen kansainvälisesti muiden maiden huippujen kanssa. Yhteistyön myötä pystymme tukemaan eri-ikäisten voimistelijoiden pyrkimyksiä kohti omia unelmiaan.”, jatkaa Kasper.

Yhteistyöllä tuetaan erityisesti maajoukkueen valmennus- ja kilpailutoimintaan, kuten leiritystä ja kehitystyötä. Miesten telinevoimistelun maajoukkueeseen kuuluu tällä hetkellä yhteensä 47 voimistelijaa. Maajoukkue koostuu miesten maajoukkueesta (11 voimistelijaa), nuorten maajoukkueryhmästä (14 voimistelijaa) sekä alle 14-vuotiaiden maajoukkueryhmästä (22 voimistelijaa).

 

Yhteistyö lähti alusta alkaen rakentumaan yhteisen arvomaailman, tavoitteiden ja nimittäjien pohjalle

Vastuullisuus ja turvallisuus ovat avainasemassa sekä Teknikumin liiketoiminnassa, että vaativan voimistelulajin jokapäiväisessä arjessa. Vastuullisuus voimistelussa tarkoittaa sitä, että jokaisella voimistelutoiminnassa mukana olevalla on turvallinen, positiivinen ja oppimista tukeva ympäristö, jossa onnistutaan, menestytään ja koetaan elämyksiä yhdessä tehden. Lisäksi notkea, kimmoisa ja kestävä kuvaavat yhtä hyvin sekä voimistelijaa että elastomeerejä, joiden asiantuntija ja valmistaja Teknikum on. Myös tahto menestyä kansainvälisesti kovassa kilpailussa yhdistää molempia.


– ”Teknikum-konserni lähtee innolla mukaan voimistelun maailmaan. Meillä on paljon yhteistä lajin kanssa. Nykypäivänä korkea tekninen osaaminen on menestymisen edellytys sekä meidän toimialallamme että miesten telinevoimistelussa”, kertoo Teknikum Groupin toimitusjohtaja Jani Hämäläinen. ”Toivomme, että maajoukkueen voimistelijat saavuttavat Teknikum All Stars -urheilijoina tavoitteensa ja iloitsemme matkasta kansainvälisille kisakentille heidän kanssaan”, hän jatkaa.

 

Miesten telinevoimistelun maajoukkueen toimintaa ja arkea sekä yhteistyötä pääset seuraamaan maajoukkueen uudella Instagram-tililtä. Ota siis seurantaan: @miestentelinevoimistelu ja #teknikumallstars

 

Teknikum – täyden palvelun polymeeriteknologiakonserni

Palvelemme ketterästi vaativissa kumi-, silikoni-, muovi- ja vaahtomuoviratkaisuissa. Tehtaamme ja toimipisteemme sijaitsevat Suomessa, Unkarissa, Saksassa ja Venäjällä. Saat meiltä laadukkaat tekniset vaahtomuovituotteet, luotettavat avainlippu-merkityt teollisuusletkut ja kemianteollisuuden sopimusvalmistuspalvelut. Arvomme ovat turvallisuus, ympäristöystävällisyys ja vilpittömyys. www.teknikum.com 

Instagram: @ teknikumgroup

Suomen Voimisteluliitto on voimistelun lajiliitto, jonka jäsenseuroissa järjestetään monimuotoista voimistelutoimintaa. Voimisteluliittoon kuuluu 369 seuraa, jotka liikuttavat noin 128 500 jäsentä. Miesten telinevoimistelu on yksi voimistelun yhdeksästä kilpailulajista ja maailman vanhin voimistelulaji. Nykypäivänä laji vaatii voimistelijalta paitsi taitoa ja uskallusta, myös voimaa, nopeutta, kestävyyttä, liikkuvuutta, koordinaatiota ja kehonhallintaa.
www.voimistelu.fi

Instagram: @ voimistelu 

Lisätietoja: 
Teknikum Group Ltd
Johanna Valkama, Marketing Manager 
johanna.valkama@teknikum.com 
puh. +358 50 4130830

Suomen Voimisteluliitto ry
Jaana Hyrkäs, yhteyspäällikkö 
jaana.hyrkas@voimistelu.fi 
puh. +358 50 3447514

Haku