Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Teknikum jatkaa miesten telinevoimistelun maajoukkueen yhteistyökumppanina
18.01.2023

Teknikum jatkaa miesten telinevoimistelun maajoukkueen yhteistyökumppanina

Miesten telinevoimistelun maajoukkueleiri

Teknikum ja Voimisteluliitto ovat solmineet monivuotisen jatkosopimuksen, jonka myötä Teknikum jatkaa miesten telinevoimistelun maajoukkueen yhteistyökumppanina. Yhteistyöllä tuetaan erityisesti maajoukkueen valmennus- ja kilpailutoimintaa ja vahvistetaan voimistelun vastuullisuustavoitteiden toteutumista, kuten valmentajien vastuullisuuskoulutuksia ja materiaaleja.

”Yhteistyö Teknikumin kanssa on ollut alusta asti helppoa ja sujuvaa. Aktiivisena kumppanina Teknikum on ollut viime vuosina mukana tukemassa monien voimistelijoiden matkaa kohti omia tavoitteitaan. Viimeisimpänä konkreettisena muotona tuki näkyi joulukuussa, kun kaikki miesten telinevoimistelun maajoukkueryhmät leireilivät Kuortaneen valmennuskeskuksessa yhteisellä Teknikum-leirillä. Yhteistyökumppanin merkitys on todella suuri sekä lajille että yksittäisille urheilijoille. Olemme erittäin iloisia, että yhteistyö saa jatkoa”, sanoo miesten telinevoimistelun lajipäällikkö Kasper Holopainen.

Teknikum on toiminut miesten telinevoimistelun maajoukkueen sponsorina vuodesta 2020 lähtien. Yhteistyössä korostuu ennen kaikkea yhteisten arvojen ja vastuullisuuden toteutuminen. Voimistelussa tämä tarkoittaa yhdessä tekemistä, yrittämistä, rohkeutta, kannustamista sekä terveellistä ja turvallista toimintaympäristöä. Näitä arvoja myös Teknikum haluaa olla mukana tukemassa. Niin voimistelu kuin Teknikumin liiketoiminta on hienoksi hiottua joukkuetoimintaa, jossa tarvitaan monialaista yhteistyötä ja kaikkien panosta koko joukkueen ja lajin menestymiseksi.  

”Olemme seuranneet mielenkiinnolla Suomen maajoukkueiden toimintaa, menestyksekkäitä kisoja ja huolellista valmistautumista. Yhteistyö on ollut erinomaista ja inspiroivaa, joten tahdomme jatkaa kansainvälisen menestyksen tavoittelua yhdessä laadukkaan ja vastuullisen toiminnan kautta. Suomen miesten telinevoimistelun maajoukkue ja Teknikum jakavat toiminnassaan monia yhteisiä nimittäjiä, muun muassa tahdon hioa teknistä taitoa huippuunsa. Me kehitämme ja valmistamme tarkkoja, joustavia, kimmoisia ja vahvoja polymeerituotteita – voimistelijoille samat tekemisen vaatimukset ovat arkipäivää”, sanoo Teknikum Groupin toimitusjohtaja Jani Hämäläinen.

Miesten telinevoimistelun maajoukkueeseen kuuluu tällä hetkellä yhteensä 50 voimistelijaa. Maajoukkue koostuu miesten maajoukkueesta, nuorten maajoukkueryhmästä sekä alle 14-vuotiaiden maajoukkueryhmästä.

Vuosi 2023 on telinevoimistelussa tärkeä karsintavuosi, sillä EM-kilpailutulos määrittää pääsyn MM-kilpailuihin, joissa on jaossa paikkoja Pariisin olympialaisiin. Telinevoimistelun EM-kisat käydään Turkissa 11. –16.4.2023. Mikäli näissä Suomen telinevoimistelujoukkue selviytyy 13 parhaan maan joukkoon, joukkue pääsee MM-kisoihin, jotka pidetään Belgiassa 30.9. –8.10.2023. Kansallisella tasolla tärkein kilpailu on kaikkien voimistelulajien yhteiset SM-kilpailut, jotka kokoavat yli tuhat voimistelijaa 5.-7.5.2023 Tampereelle.

Miesten telinevoimistelun maajoukkueen toimintaa ja arkea sekä yhteistyötä pääset seuraamaan maajoukkueen Instagram-tililtä @miestentelinevoimistelu ja #teknikumallstars 

Lisätietoja: 
Teknikum Group Ltd
Johanna Valkama, Marketing Manager 
johanna.valkama@teknikum.com 
puh. +358 50 4130830

Suomen Voimisteluliitto ry
Miia Haavisto, myynti- ja markkinointipäällikkö 
miia.haavisto@voimistelu.fi 
puh. +358 44 3818518

_________________________________________

Teknikum – kestävän kehityksen edelläkävijä polymeeriteknologiassa
Palvelemme teollisuutta asiantuntevasti vaativissa kumi-, muovi-, silikoni- ja vaahtomuovituoteratkaisuissa. Tehtaamme ja toimipisteemme sijaitsevat Suomessa, Unkarissa ja Saksassa. Saat meiltä laadukkaat tekniset vaahtomuovituotteet, luotettavat avainlippu-merkityt teollisuusletkut ja kilpailukykyiset sopimusvalmistuspalvelut. Arvomme ovat turvallisuus, ympäristöystävällisyys ja vilpittömyys. www.teknikum.com 

Instagram: @teknikumgroup

Suomen Voimisteluliitto on voimistelun lajiliitto, jonka jäsenseuroissa järjestetään monimuotoista voimistelutoimintaa. Voimisteluliittoon kuuluu 369 seuraa, jotka liikuttavat noin 128 500 jäsentä. Miesten telinevoimistelu on yksi voimistelun yhdeksästä kilpailulajista ja maailman vanhin voimistelulaji. Nykypäivänä laji vaatii voimistelijalta paitsi taitoa ja uskallusta, myös voimaa, nopeutta, kestävyyttä, liikkuvuutta, koordinaatiota ja kehonhallintaa.

Instagram: @voimistelu 

Haku