Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Taloudellista tukea Voimisteluvalmentajien ja -ohjaajien jatkokoulutukseen (2-taso)
30.03.2023

Taloudellista tukea Voimisteluvalmentajien ja -ohjaajien jatkokoulutukseen (2-taso)

Valmentaja ja urheilija halaavat suorituksen jälkeen

Suomen Naisten Liikuntakasvatussäätiö (SNLS) tukee voimisteluseurojen ohjaajien ja valmentajien kouluttautumista. Nyt on mahdollista hakea tukea syksyllä 2023 käynnistyviin 2-tason koulutuksiin.

Voimisteluvalmentajien ja -ohjaajien jatkokoulutukseen (2-taso) jaetaan apurahoja seurojen valmentajille/ohjaajille. Apuraha ei korvaa koulutuksen osallistumismaksua kokonaan vaan osan siitä; tuki on minimissään 480€/valmentaja ja tuen suuruuden määrittelee säätiön hallitus hakijoiden määrän perusteella (koulutuksen hinta 996€). Haku tapahtuu erillisellä hakulomakkeella 30.4. mennessä. Apurahaa voi hakea korkeintaan kahdelle valmentajalle/seura.

Voimisteluvalmentajien jatkokoulutus toteutetaan seuraavasti:

  • Lattialajit (joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu, kilpa-aerobic, tanssillinen voimistelu): Kisakallion Urheiluopisto, lähijaksot 15.-17.9., 27.-29.10. ja 26.-28.1.2024
  • Telinelajit (naisten telinevoimistelu, miesten telinevoimistelu, TeamGym, akrobatiavoimistelu, trampoliinivoimistelu): Kuortaneen Urheiluopisto, lähijaksot 24.-26.11., 16.-18.2.2024 ja 8.-10.3. 2024

Lajin koulutuksen toteuttaminen vaatii vähintään 5 ilmoittautunutta valmentajaa. Lajien yksittäisiä lähijaksoja tai -päiviä saatetaan toteuttaa yllä olevasta poiketen myös lajin leiritoiminnan yhteydessä tai muilla tavoin toteutettuna.

Sääntöjensä mukaisesti säätiön tarkoituksena on edistää Suomen Voimisteluliiton tekemää naisten ja tyttöjen liikuntakasvatustyötä, minkä vuoksi apurahaa ei voi hakea miesten telinevoimistelun valmentajille/ohjaajille.

Linkki hakulomakkeeseen (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) 

 

Haku