Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Taloudellista tukea Voimisteluvalmentajien ja -ohjaajien jatkokoulutukseen (2-taso)
04.03.2024

Taloudellista tukea Voimisteluvalmentajien ja -ohjaajien jatkokoulutukseen (2-taso)

Suomen Naisten Liikuntakasvatussäätiö (SNLS) tukee voimisteluseurojen ohjaajien ja valmentajien kouluttautumista. Nyt on mahdollista hakea tukea syksyllä 2024 käynnistyviin 2-tason koulutuksiin.

Voimisteluvalmentajien ja -ohjaajien jatkokoulutukseen (2-taso) jaetaan apurahoja seurojen valmentajille/ohjaajille. Apuraha ei korvaa koulutuksen osallistumismaksua kokonaan vaan osan siitä; tuki on yleensä n. 50% koulutuksen hinnasta ja tuen suuruuden määrittelee säätiön hallitus hakijoiden määrän perusteella (koulutuksen hinta 996€). Haku tapahtuu erillisellä hakulomakkeella 10.4. mennessä. Apurahaa voi hakea korkeintaan kahdelle valmentajalle/seura.

Voimisteluvalmentajien jatkokoulutuksia toteutetaan syksyllä yksi ja se on tarkoitettu tanssillisen voimistelun ja joukkuevoimistelun kilpa- ja harrastejoukkueiden valmentajille sekä voimistelun/tanssin harrastetoiminnan ohjaajille (ohjaajien osalta ei laji/toimintamuoto painotusta). Koulutus järjestetään Kisakallion Urheiluopistolla ja lähijaksot pidetään 30.8.-1.9., 27.-29.9. ja 13.-15.12. Koulutukseen osallistuminen vaatii osallistumista kaikkiin lähijaksoihin; varmistattehan ennen apurahan hakemista, että osallistuminen koulutukseen on ohjaajalle/valmentajalle mahdollista.

Linkki hakulomakkeeseen (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) 

Lisätiedot apurahasta kehitysjohtaja Heli Pekkala (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi)

Lisätiedot syksyn koulutuksista lasten liikunnan päällikkö Liisa Lappalainen (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi)

 

Haku