Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Syksyn koulutustarjonta on monipuolinen – ilmoittaudu mukaan nyt!
20.05.2024

Syksyn koulutustarjonta on monipuolinen – ilmoittaudu mukaan nyt!

kouluttaja katsoo voimistelijaa

Peruskoulutuksia, uusia ideoita ja intoa sekä ajankohtaisia teemoja ohjaajille, valmentajille, seuratoimijoille ja tuomareille.

Osaavat ja koulutetut toimijat ovat laadukkaan seuratoiminnan ydin. Alkusyksy on liiton koulutustarjonnan vilkkainta aikaa ja elokuun lopusta käynnistyvä koulutuskausi on täynnä mielenkiintoisia koulutuksia eri kohderyhmille. Tutustu tarjontaan koulutushaun kautta ja ilmoittaudu mukaan!

Lasten ja nuorten ohjaajille on tarjolla koulutusta niin lähi- kuin etäkoulutuksenakin. Voimisteluohjaajan startti, Voimistelukoulu ja Laatua lapsuusvaiheen ohjaukseen tarjoavat hyvän peruskoulutuspohjan, jota voi täydentää esim. Freegymillä ja Dance4Funilla. Syksyllä ehdit vielä mukaan myös maksuttomiin soveltavan voimistelun koulutuksiin ja Avusta oikein koulutuksiin, jotka järjestetään Suomen Naisten Liikuntakasvatussäätiön (SNLS) tuella. 

Lajivalmentajien koulutuskausi starttaa jo elokuun lopulla, kun Tampereella järjestetään peräti viiden lajin Lajitaidon peruskoulutus; myös muut Lajitaidon peruskoulutukset sijoittuvat pääosin alkusyksyyn. Fyysisen valmennuksen peruskoulutukset järjestetään syksyllä etäkoulutuksina, jolloin osallistuminen on helppoa ja edullista.

Aikuisten ohjaajien koulutuskausi käynnistyy Ryhmäliikunnan ohjaajien startilla ja ideapäivällä 14.9. Koulutussyksyn kohokohta on tietenkin Convention 28.8. Coventionin ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa.

Seuratoimijoiden osaamisen kehittämiseen on tarjolla niin koulutuksia kuin muitakin osaamisen kehittämisen keinoja kuten verkostoja ja työpajoja. Huomaathan myös täällä SNLS:n tukeman maksuttoman Urheiluseuran verotus -koulutuksen.

Tuomarikoulutustarjontaan voit tutustua koulutushaussa. Syksyn tarjonnassa näkyy olympiadin vaihtuminen, mikä vaikuttaa FIG:n alaisten lajien tarjontaan.

Tervetuloa mukaan kehittämään omaa osaamista koulutusten parissa!

Haku