Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Suomen Voimisteluliitto etsii harjoittelijaa hallinnollisiin tehtäviin
16.06.2021

Suomen Voimisteluliitto etsii harjoittelijaa hallinnollisiin tehtäviin

 

Etsimme harjoittelijaa hallinnollisiin tehtäviin Suomen Voimisteluliittoon alkaen 16.8. Harjoittelu on määräaikainen 3-4 kk sopimuksen mukaan ja sitä on mahdollista tehdä joko osa-aikaisesti 3-4 päivää/viikko tai kokopäiväisesti (37,5 h/viikko). Tehtäviin kuuluu tapahtumien ja koulutusten järjestelytehtäviä, laskutusta, materiaalin toimitusta ja muita avustavia hallinnollisia tehtäviä.

Tehtävien suorittaminen vaatii hyvää MS Office ohjelmien hallintaa, nopeaa uusien järjestelmien ja tehtävien omaksumiskykyä, omatoimisuutta sekä joustavuutta erilaisten tehtävien hoitamiseen. Voimistelu- tai seuramaailman tuntemus ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan eduksi tehtävään valittaessa. Toimipiste on Voimisteluliiton toimistolla Helsingin Pitäjänmäellä. Harjoittelijalle maksetaan palkkaa. Määräaikaisuuden syy on kausiluonteinen työnvaihtelu.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Heli Pekkala sähköpostitse (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi).  

Lähetä hakemuksesi 4.7. mennessä sähköpostilla: heli.pekkala(at)voimistelu.fi

Suomen Voimisteluliittoon kuuluu noin 370 seuraa, joissa liikkuu yhteensä noin 130 000 jäsentä. Se on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Toimintaa järjestetään valtakunnallisesti ja kuudella alueella: Etelä-Suomi, Länsi-Suomi, Pohjanmaa, Pohjois-Suomi, Savo-Karjala ja Sydän-Suomi. Lisätietoja Voimisteluliitosta www.voimistelu.fi

Haku