Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Suomelle kaksoisvoitto joukkuevoimistelun maailmancupin ensimmäisessä osakilpailussa
17.03.2024

Naisten sarjan joukkueet palkintopallilla joukkuevoimistelun maailmancupissa Espoossa.

Joukkuevoimistelun maailmancupin ensimmäisen osakilpailun finaali käytiin sunnuntaina 17.3.2024 Espoossa. Suomalaisjoukkueista finaalissa voimistelivat Minetit (Tampereen Sisu) sijoittuen ensimmäiseksi sekä OVO Team (Olarin Voimistelijat) sijoittuen toiseksi.

Minetit säilytti ensimmäisen sijansa myös finaalissa yhteispistein 56,150. Minettien kokoonpanossa nähtiin Sanni Hartman, Jenni Hyytiäinen, Iinu Häkkinen, Katariina Järventausta, Minttu Malinen, Lara Pietilä ja Sini Tapio.

“Tänään oli tosi hyvä fiilis matolla, oli upea kannustus ja hyvä tunnelma täällä salissa. Tänään ei kuitenkaan saatu tehtyä ihan meidän omaa parasta suoritusta, josta ollaan vähän pettyneitä. Tästä sisuuntuneempana kohti uusia kilpailuja ja treenejä. Kuitenkin loppuviimein jäi ihan hyvä fiilis tästä viikonlopusta”, kuvailee Minettien kapteeni Sanni Hartman.

OVO Team saavutti yhteispisteet 54,550 sijoittuen toiseksi. OVO Teamin kokoonpanossa voimistelivat Aliisa Alvesalo, Aino Hyppönen, Ksenia Kameneva, Janna Kutila, Selma Lansmans, Oona Räätäri, Sanni Salminen, Yagmur Serengil ja Alida Virkkunen.

“Tänään me onnistuimme tekemään hyvän suorituksen, sellaisen mitä teemme harjoituksissa. Hallissa oli tosi hyvä fiilis. Kun oli kotiyleisö, oli tosi hyvä kannustus. Tehtiin joukkueena tarkasti”, kommentoi Janna Kutila OVO Teamin kapteeni.

Katso kilpailun kaikki pisteet ja sijoitukset täältä.

Naisten sarjan finaalin tulokset

1. Minetit FIN 27,950 + 28,200 = 56,150