Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » SNLS:n koulutusapurahat Lajitutkintoon nyt haettavissa
21.03.2022

SNLS:n koulutusapurahat Lajitutkintoon nyt haettavissa

Valmentaja voimistelijoiden kanssa

Suomen Naisten Liikuntakasvatussäätiön (SNLS) tarkoituksena on edistää Suomen Voimisteluliiton tekemää naisten ja tyttöjen liikuntakasvatustyötä. Säätiö tukee apurahoin seurojen ohjaaja- ja järjestökoulutusta. Apurahoja voi hakea vuosittain määriteltäviin kohteisiin. 

Vuoden 2022 osalta säätiön hallitus on jo myöntänyt apurahat voimisteluvalmentajien jatkokoulutukseen (2-taso) sekä Laatua lapsuusvaiheeseen -tutortoimintaan ja nyt ovat haettavissa Lajitutkinnon (3-taso ja Valmentajan ammattitutkinto) apurahat.

Lajitutkintoon jaetaan apurahoja seurojen valmentajille. Apuraha ei korvaa koulutuksen osallistumismaksua kokonaan vaan osan siitä. Haku tapahtuu erillisellä hakulomakkeella 18.4. mennessä. Apurahaa voi hakea korkeintaan kahdelle valmentajalle/seura.

Linkki hakulomakkeeseen (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) 

Lajitutkinto alkaa marras-joulukuussa 2022 ja se kestää vuoden 2023 ajan. Koulutukseen sisältyy sekä Voimisteluliiton 3-tason koulutus että Valmentajan ammattitutkinto. Koulutuksen hinta tulee olemaan n. 2400 € sisältäen opetuksen sekä täysihoidon lähijaksojen aikana. Koulutukseen voivat hakea kaikkien voimistelulajien valmentajat, jotka täyttävät koulutuksen pääsyvaatimukset (suoritettu 2-tason koulutus), mutta apurahaa säätiö voi sääntöjensä mukaisesti myöntää vain tyttöjen ja naisten valmentajille.

Huom! Koulutukseen tulee erillinen hakulomake, joka aukeaa toukokuussa. Apurahan hakeminen ei korvaa koulutukseen hakemista!

Lisätietoja apurahoista antaa kehitysjohtaja Heli Pekkala (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi). 

Suomen Naisten Liikuntakasvatussäätiön logo

Haku