Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » SM-kisat lähestyy – liput kannattaa hankkia nyt
22.03.2023

SM-kisat lähestyy – liput kannattaa hankkia nyt

Voimistelun kaikkien lajien yhteiset SM-kilpailut järjestetään 5.–7.5.2023 Tampereen Messu- ja UrheilukeskuksellaJopa 1000 voimistelijaa ympäri Suomen yhteen keräävien SM-kilpailujen järjestäjänä toimii Tampereen Voimistelijat yhdessä Suomen Voimisteluliiton kanssa.

Samana viikonloppuna saman katon alla järjestetään myös Piha & luonto sekä Kotimaan matkailumessut. SM-kilpailuiden pääsylipulla pääsee tutustumaan myös molempiin messuihin eli nyt saat triplatapahtuman vain yhdellä pääsymaksulla! Osta lippusi SM-kilpailuihin Tampereen Voimistelijoiden lippukaupasta ja tuet samalla järjestävää seuraa!

Kilpailun alustava aikataulu

Naisten ja miesten telinevoimistelu sekä rytminen voimistelu kilpaillaan C-hallissa. Joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic sekä teamgym kilpaillaan D-hallissa. Piha & luonto-messujen kanssa samassa A-hallissa kilpaillaan akrobatiavoimistelu sekä trampoliinivoimistelu. Kotimaan matkailumessut löytyy E-hallista.

Tutustu alustavaan kilpailuaikatauluun SM-kisan kotisivuilla voimistelunsmkilpailut.fi.

Pääsyliput

3.3. klo 12.00 myyntiin avataan voimistelun tosifaneille suunnatut tamperelaiset kolmen päivän liput:

AIKANELLINTU – 3 PÄIVÄÄ 30€ (voimassa 31.3. asti)

Kahden ja yhden päivän lippujen myynti käynnistyy huhtikuussa.
Huom! Kahden ja kolmen päivän lippujen myynti päättyy 30.4., eli toukokuussa myydään enää vain päivälippuja.

Osta liput täältä >>

Lipunmyyntiä koskevat tiedustelut voi soittaa Tampereen Voimistelijoiden toimistolle p 044-0674532 tai sähköpostilla sm2023@tampereenvoimistelijat.fi

Haku