Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Sinustako sporttimerkonomi?
10.08.2023

Sinustako sporttimerkonomi?

kynä ja muistiinpanot

Voimisteluseuratoiminta tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia kehittää osaamista ja ammattitaitoa. Seuratoimijana tai valmentajana olet ehkä muokannut harrastuksesta itsellesi uran. Mutta tiesitkö, että voit yhdistää työhösi myös merkonomin opintoja?

Voimisteluliitto, Rastor-instituutti ja Faros & Com Oy käynnistävät pilottikokeilun sporttimerkonomi opintojen ja voimistelutoiminnassa hankitun osaamisen yhdistämiseksi.

Rastor-instituutissa on mahdollista opiskella liikunta- ja urheilualan ammattilaisille räätälöidyssä liiketoiminnan perustutkintoon (merkonomi) johtavassa koulutusohjelmassa.

Tutkinto toteutetaan aikuisten ammatillisena näyttötutkintona omassa työssä. Tutkinnon suorittaminen kestää noin 1–1,5 vuotta. Kesto vaihtelee yksilöllisesti opiskelusuunnitelman mukaisesti.

Osallistujia voi olla ympäri maan.  Aiemmat opiskelijat (jo vuodesta 2011) ovat edustaneet mm. seuroja (toiminnanjohtajia, koordinaattoreita, seurasihteerejä valmentajia ja ohjaajia), lajiliittoja, liikuntaorganisaatioita, liikuntayrittäjiä ja kuntien liikuntatoimia. Nyt keräämme voimistelun seuratoiminnassa mukana olevia yhteen. Tämän tavoitteena on osaamisen jakaminen ja verkostoituminen oman alan ammattilaisten kanssa.

Koulutus on maksuton ja toteutetaan starttipäivään lukuun ottamatta etänä sisältäen verkko-opiskelua ja työssäoppimista. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Rastor-instituutin, Faros & Com Oy:n ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa. Nyt myös me Voimistelusta olemme mukana tukemassa voimistelutoiminnassa mukana olevia opiskelijoita.

Uusi ryhmä aloittaa 15.12.2023. Koulutus toteutetaan starttipäivää lukuun ottamatta etäkoulutuksena. Tutustu lisää.

Haku koulutukseen on auki 15.10.2023 asti. Ilmoittaudu tästä. 

Voimisteluliitto tarjoaa joulukuussa 2023 aloittaville opiskelijoille tukea opintoihin verkossa järjestettävillä vertaisryhmätapaamisilla ja henkilökohtaisilla ohjaushetkillä vuoden 2024 puolella. Verkkotapaamisten tavoitteena on tarjota opiskelijoille fasilitoitua vertaistukea sekä liiton osaamista ja ohjausta. HUOM, Laita tieto ilmoittautumisesta koulutukseen ja halukkuudesta osallistua Voimisteluliiton tukiprosessiin sähköpostitse Voimisteluliittoon Liisa Lappalaiselle. (etunimi.sukunimi @voimistelu.fi).

Lisätietoja Voimisteluliiton tukiprosessista: Liisa Lappalainen @voimistelu.fi

Haku