Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Save the date: Voimistelun valmentajapäivät 22.-23.9.2023
11.05.2023

Save the date: Voimistelun valmentajapäivät 22.-23.9.2023

Voimistelun valmentajapäivät tulevat jälleen ja kokoavat yhteen valmentajat ja tänä vuonna myös tuomarit kaikista voimistelulajeista tiedon, uuden oppimisen ja verkostoitumisen äärelle.

Vuoden 2023 Voimistelun Valmentajapäivät järjestetään Varalan Urheiluopistolla, Tampereella 22.-23.9.2023 teemalla ”Laadukas lasten valmennus huippuvoimistelun kivijalkana”. Aiheina on mm. lasten voimaharjoittelu, huipulle pyrkivän lapsen ja nuoren harjoitusmäärät, urheilijalähtöinen valmentaminen ja positiivinen valmennuskulttuuri menestyksen mahdollistajana sekä ravinnon merkitys lapsen ja nuoren urheilijana kehittymisen edellytyksenä ja kuinka mikä on valmentajan rooli ravintokasvatuksessa?

Perjantai 22.9. on suunnattu ensisijaisesti valmentajille, mutta lauantaita 23.9. suositellaan myös kaikkien voimistelulajien tuomareille! Lauantain teemana on mm tuomareiden rooli lajikulttuurissa, sen muutoksessa ja lajien kehityksessä kansallisesti ja kansainvälisesti sekä tuomarin rooli valmentajan ja urheilijan tukena ja työkaluna.

Lisäksi valmentajapäivillä pääsee verkostoitumaan ja kehittämään omaa osaamistaan yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa. 

Valmentajapäivien hinta kahdelta päivältä on 160€ sisältäen ohjelman, lounaan perjantaina ja lauantaina sekä illallisen perjantaina. Yhden päivän osallistumisen hinta on 100€/ perjantai ja 85€/ lauantai. Majoitus kahden hengen huoneessa 59,5€ ja yhden hengen huoneessa 99€.

Ilmoittautuminen on auki ja pääset ilmoittautumaan tapahtumaan täältä >>

Lisätietoa puhujista tulossa pian! Laitathan päivämäärät jo kalenteriisi!

 

Haku