Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Perheliikunnan 5 stipendiseuraa on valittu
04.03.2021

Perheliikunnan 5 stipendiseuraa on valittu

Perheliikunnan 500 € stipendin saajat ovat:

Kajaani Gymnastics ry

Lahjan tytöt

Sport Club Vantaa ry

Tanssi- ja voimisteluseura Illusion

Vantaan voimisteluseura

 

Stipendi oikeuttaa perheliikunnan perusteet koulutukseen tai Liikuntaleikkikoulu-koulutukseen osallistumisen sekä vapaavalintaisen kohteen joko materiaalien hankkimiseen tai markkinoinnin ja viestinnän tukemiseen.

Stipendivalinnassa otettiin huomioon seuran hakemuksessa nousseet toiminnan kehittämisen ja/tai aloittamisen päämäärät sekä mahdollisuus jakaa seuran osaamista myös laajemmin voimistelun verkostoissa. Stipendin saaneet seurat on velvoitettu jakamaan sosiaalisessa mediassa perheliikunnan toiminnasta julkaisun tai muulla tavalla esittelemään toimintaa laajemmin esim. HAR-verkostotapahtumassa tai muissa osaamista tukevissa tilaisuuksissa, kuten ohjaajakahviloissa tms.

Mistä stipendiraha on peräisin?

Urheilun Unelma-Arpa Oy on 100% suomalaisella omistuspohjalla toimiva yritys ja Urheilun Unelma-Arvan tavara-arpajaisten käytännön toimeenpanija. Saajina ovat Suomen Olympiakomitea sekä aluejärjestöt. Arpajaisten avulla kerätään varoja lasten ja nuorten urheiluseuratoimintaan. Tänä vuonna 2021 Voimisteluliitto päätti käyttää rahan perheliikunnan tukemiseen.

 

Kiitos kaikille hakijoille. Toivottavasti pääsemme muuten tukemaan toimintaanne perheliikunnan puolella tulevan strategiakauden aikana.

 

lisätiedot: Liisa Lappalainen

 

Haku