Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Osallistu Harrastusviikkoon 5.-11.9.2022
08.08.2022

Osallistu Harrastusviikkoon 5.-11.9.2022

Nuoret tanssimassa portailla.

Harrastusviikko järjestetään jälleen syyskuun alussa. Harrastusviikko luo urheiluseuroille mahdollisuuden tutustuttaa ja innostaa lapset ja nuoret uusien harrastusten pariin. Harrastustoiminnalla tuetaan lasten ja nuorten hyvinvointia ja edistetään sosiaalista elämää.

Idea harrastusviikosta lähti alun perin nuorten toiveesta saada paikkakunnan harrastusmahdollisuudet omalle koululle tai sen lähistöön kokeiltavaksi. Valtakunnallisen harrastusviikon tavoitteena on nostaa erilaiset harrastukset viestinnällisesti esiin.

Harrastusviikon voi toteuttaa esim. koulu- tai kuntakohtaisesti. Koulukohtaisesti viikon aikana voi järjestää mm. teemapäiviä tai kaikkien luokkien vanhempainillan, jossa tutustutaan harrastuksia esitteleviin toimintapisteisiin. Kuntakohtaisesti voi järjestää esim. harrastusmessut, johon oppilaat tutustuvat opettajien johdolla tai perheiden kanssa illalla. Viikon aikana harrastuksissa voi olla myös avoimet ovet tai tuo kaveri mukaan -päivä.

Seurojen toivotaan ottavan rohkeasti yhteyttä lähialueen kouluihin ja kertovan, että he tulevat mielellään esittäytymään harrastusviikolla. Yhdessä viestimällä saamme tietoa harrastusviikosta leviämään ja uusia kouluja mukaan. Koululle lähetettyyn yhteydenottoon kannattaa aina liittää osoite www.harrastusviikko.fi, jotta koulu saa tarvittaessa lisätietoa tapahtumasta.

Ole mukana harrastusviikossa esittelemässä voimisteluharrastusta lapsille ja nuorille!

Haku