Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Oletko sinä Voimisteluliiton uusi myynti- ja markkinointipäällikkö?
10.12.2021

Oletko sinä Voimisteluliiton uusi myynti- ja markkinointipäällikkö?

Joukkuevoimistelun MM-kilapilut 2017 Minetit

Myynti- ja markkinointipäällikkö vastaa Voimisteluliiton yritysyhteistyöstä ja sen kehittämisestä. Tehtävän keskiössä ovat uusien yhteistyökumppanuuksien solmiminen, kumppanuuksiin liittyvien toimenpiteiden koordinointi ja Voimisteluliiton tarjonnan tuotteistaminen kumppaneita kiinnostavaan muotoon. Teet merkityksellistä työtä lasten urheiluharrastuksen ja maailman huipulle tähtäävien nuorten tukemiseksi ja valjastat tunteet tarinan kertomiseen.

Työtehtävässä onnistuminen edellyttää vahvoja näyttöjä myyntityöstä, tuotteistamisesta sekä markkinoinnista ja markkinointiviestinnästä. Edellytämme oma-aloitteisuutta, tavoitteellisuutta sekä hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Työssä korostuvat verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot, myyntihenkisyys, niin isojen kokonaisuuksien hallinta kuin pienten yksityiskohtien hiominen, luovuus sekä vakuuttavat esiintymistaidot.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme sinulta mahdollisuutta aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Toimistomme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä, mutta myös muusta työpisteestä on mahdollista neuvotella.

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV sähköpostitse 3.1. mennessä heli.pekkala@voimistelu.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Maria Laakso puhelimitse numerosta 050 5626226 keskiviikkona 15.12. klo 17.30-18.30 ja maanantaina 20.12. klo 11-12.30.

Suomen Voimisteluliittoon kuuluu yli 370 seuraa, joissa liikkuu yhteensä noin 130 000 jäsentä. Se on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Toimintaa järjestetään valtakunnallisesti yhdeksässä ei kilpailulajissa sekä monipuolisessa harrasteliikunnan kentässä. Huippu-urheilu menestystä on tullut syksyllä 2021 mm. miesten telinevoimistelussa (MM-pronssi) sekä joukkuevoimistelussa (MM-kulta).

 

 

Haku