Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Nyt voimistelemaan
10.03.2023

Nyt voimistelemaan

Suomen Voimisteluliitto järjestää yhdessä Unisportin kanssa maksuttoman ja kaikille avoimen tilaisuuden tulla kokeilemaan voimistelua 1.4. 2023 Liikuntakeskus Puron voimisteluareenan avajaisten kunniaksi. 

Voimistelun uusi olosuhde on todella tervetullut lisä pääkaupunkiseudun TeamGymin ja telinevoimistelun harrastajille ja kilpailijoille. Lähialueen seurat ovatkin innoissaan uudesta olosuhteesta ja ovat avajaisissa mukana tutustuttamassa lapsia ja nuoria voimistelun saloihin.

Avajaisissa pääset testaamaan voimistelua monipuolisesti ja kuulemaan lisää harrastusmahdollisuuksista voimisteluseuroissa. Kokeilupisteet soveltuvat kaikenikäisille ja hallilla on myös kahvio.

Tervetuloa viettämään vauhdikasta lauantaita 1.4. Puro-hallille yhdessä perheesi tai kavereidesi kanssa osaavien ohjaajien ja valmentajien opastuksella!

”Puron voimistelutilan avautuminen merkitsee TeamGymille ensimmäistä lajille suunniteltua arkiharjoittelun huippuolosuhdetta”, iloitsee TeamGymin lajivastaava Sonia Solismaa.

”Tämä motivoi erityisesti lajin huippu-urheilijoita, joille olosuhde luo turvallisen harjoitteluympäristön vaikeampien liikkeiden harjoitteluun.  Tilat ovat olleet pitkään rajoitteena harrastajamäärän kasvulle, joten uusi olosuhde avaa TeamGym seuroille mahdollisuuden toiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen pääkaupunkiseudulla”, summaa Solismaa.

unisport.palikat.

Unisportin Eino Pankkonen toteaa, että on ollut kunnia olla mukana Puro-hallin suunnittelussa jo hankkeen suunnitteluvaiheesta alkaen. Voimistelusalin kokonaisuus on suunniteltu yhdessä rakennuttajan, urakoitsijan, käyttäjien, lajiliiton sekä välinetoimittajan kanssa, ja on malliesimerkki hankkeen saumattomasta läpiviennistä yhdessä eri osapuolten kanssa.

Pankkonen jatkaa, että suorituspaikkojen ja kiinteiden ratkaisujen sijoittelussa on turvallisuuden lisäksi huomioitu etenkin TeamGymin vaatimukset tavoitteelliseen päivittäisharjoitteluun. Tila mahdollistaa myös TG-kilpailuvaatimusten mukaisen telinesijoittelun turva-alueineen. Puro-hallin voimistelusalista löytyy ainutlaatuinen alastulo-/trampoliinimonttu-kokonaisuus sisältäen hydraulisesti korkeussäädettävän montun.

Tilaan on toimitettu myös huippuluokan Spieth-telinevoimistelutelineet permantoineen sekä Unisportin valmistamat alastulopatjat, -pehmusteet ja moduulit.

Aikataulu lauantai 1.4.2023:

  • Kaikille avoimet kokeilupisteet klo 9-15
  • TeamGym-näytös klo 11 ja 13
  • Puro-hallissa myös kahvio, josta näkemää voimistelualueelle

Puro-halli voimistelualue, Ratasmyllynkuja 1 00920 Helsinki

Haku