Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Minetit on joukkuevoimistelun Suomen mestari
06.05.2023

Minetit on joukkuevoimistelun Suomen mestari

Minetit (Tampereen Sisu) uusi Suomen mestaruuden viime vuodesta. 

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa kilpailtiin joukkuevoimistelun SM-mitaleista ensimmäistä kertaa uusilla säännöillä. Joukkuevoimistelun Suomen mestaruus menee tänäkin vuonna Tampereelle, sille Minetit voitti SM-kullan pisteillä 56,600. Hopealle voimisteli Gloria (Elise, Pakilan Voimistelijat) yhteispistein 55,200 ja pronssia sai OVO Team (Olarin Voimistelijat) pistein 54,800. 

”Saatiin tehtyä meidän kautemme parhaan suoritukset, siihen voi olla tosi tyytyväisiä. Meidän vahvuutemme on tarkat suoritukset, teemme yhtenäisesti ja isosti. Meidän ohjelmamme on tosi taiteellinen ja siitä kertyy taiteellisen puolelta hyvin pisteitä”, kertoo Minettien kapteeni Sanni Hartman kilpailun jälkeen. 

”Kiitämme faneja hyvästä kannustuksesta. Ollaan iloisia siitä, että meitä kannustetaan myös somessa, ja aina tullaan ottamaan kuvia. Se motivoi meitä olemaan aina parempia”, Hartman kiittelee faneja. 

EM-kilpailut Vantaalla 26.–27.5.

Joukkueilla on kisakautta vielä jäljellä, sillä loppukuusta järjestetään EM-kisat Vantaalla. SM-kilpailun kautta kilpailulipun itselleen lunastivat voittajakolmikon lisäksi Sirius (Jyväskylän Naisvoimistelijat). 

Mineteissä voimistelevat Sanni Hartman, Tilda Holappa, Jenni Hyytiäinen, Iinu Häkkinen, Katariina Järventausta, Adaliina Niininen, Lara Pietilä, Sini Tapio. 

Tulokset
1. Minetit (Tampereen Sisu), 56,600
2. Gloria (Elise, Pakilan Voimistelijat), 55,200
3. OVO Team (Olarin Voimistelijat), 54,800

Kaikki tulokset >>

Voimistelun SM-kilpailut käydään Tampereella 5.-7.5.2023. Mukana ovat kaikki kahdeksan Voimisteluliiton kansainvälistä kilpailulajia: akrobatiavoimistelu, joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic, miesten telinevoimistelu, naisten telinevoimistelu, rytminen voimistelu, TeamGym ja trampoliinivoimistelu. 

Haku