Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Meidän NTV – myönteinen lajikulttuuri kukoistamaan!
26.04.2023

Meidän NTV – myönteinen lajikulttuuri kukoistamaan!

NTV

Meidän NTV – myönteinen lajikulttuuri kukoistamaan!

”Meillä on naisten telinevoimistelussa paljon hyvää, mutta valmennuskulttuurikyselyn perusteella vielä on kehitettävää.” Näillä sanoin naisten telinevoimistelun lajin kehittämisryhmän puheenjohtaja Jonna Salonen avasi 25.4.2023 pidetyn NTV webinaarin. Yli 50 naisten telinevoimisteluseurojen aktiivista toimijaa kokoontui Teamsin välityksellä valmennuskulttuurin muutostyön äärelle, muutoksen, jonka voimme tehdä vain yhdessä.

Voimistelu- ja seuratoiminnan johtaja Susanna Porola juoksutti illan keskustelua varmoin ottein luoden jokaiselle Mentin välityksellä mahdollisuuden vaikuttaa tuleviin kehityskohteisiin. Webinaarin ohjelmassa oli mm. avoimuus, oikeudenmukaisuus, uskallus ja rohkeus sekä valmentajien jaksaminen ja hyvinvointi. Seuraavana etappina lajin kehittämisryhmä käsittelee kevään aikana webinaarissa tulleita nostoja ja kommentteja.

”Hymyilen”, ”Puutun havaitsemiini etäkohtiin”, ”Arvostan”, ”Kuuntelen, kohtaan”, ”Pyrin antamaan rakentavaa palautetta”, ”Tuomarina toimin vastuullisesti ja oikeudenmukaisesti”, ”Kiitän”

https://www.voimistelu.fi/voimisteluliitto/vastuullisuus/

Lisäksi lajiasiantuntijaryhmien puheenjohtajaryhmä käsittelee 24.5.2023 kaikkien lajien toimenpiteitä, jotka raportoidaan hallitukselle 2.9.2023 kokouksessa.

Naisten telinevoimistelun seurakokouksessa Tampereella 18.11.2023 esitellään toimenpiteitä, joita on toteutettu tänä vuonna ja tullaan toteuttamaan vuonna 2024.

”Sinä, minä, me kaikki yhdessä luomme lajin ilmapiirin. Emme voi muuttaa muita ihmisiä, joten huolehditaan jokainen itse omalla toiminnallamme siitä, että meille rakkaan lajin parissa on ilo olla ja toimia. Arvostetaan, kohdataan, kuunnellaan, kannustetaan, tuetaan ja opitaan.”

 

Kuva: Miika Kataja

Haku