Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Lisenssikauden 2023-2024 myynti on nyt alkanut
17.08.2023

Lisenssikauden 2023-2024 myynti on nyt alkanut

Uuden lisenssikauden myynti on alkanut. Lisenssikausi alkaa 1.9.2023 ja päättyy 31.8.2024. Lue lisää lisensseistä ja vakuutuksista täältä.

Elokuussa ostettu lisenssi ja vakuutus astuvat voimaan 1.9. alkaen. Elokuun jälkeen ostettu lisenssi astuu voimaan ostohetkestä. Syyskuussa ostettu vakuutus astuu voimaan takautuvasti 1.9. Syyskuun jälkeen ostetut vakuutukset astuvat voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä. Säilytä maksutosite, josta käy ilmi maksuaika.

Uudelle kaudelle on tehty päivityksiä lisenssien ja vakuutusten hintoihin. Kaikki ajantasaiset tiedot löytyvät lisenssit-sivulta.

Lisenssit ostetaan tuttuun tapaan oman seuran Hoikan kautta. Siirry seuran valintaan Hoikassa tästä. Ethän luo uutta tunnusta, mikäli sinulla on jo käyttäjätili seurasi Hoikaan. Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit seuravalinnan jälkeen pyytää salasanan palautusta. 

Huom! Tarkistathan ennen lisenssin ostamista, minkä lisenssin tarvitset tulevalle kaudelle. Lisenssin ostoa varten tarvitaan henkilötietojen lisäksi mm. tieto lajista, johon lisenssi ostetaan sekä lisenssin tyyppi (kilpa A, kilpa B, harraste, Stara). Saat tiedot valmentajalta/ryhmän ohjaajalta. Lisenssin oston yhteydessä voit ostaa tarvittaessa myös vakuutuksen.

Ohjeet lisenssin ostamiseen ja seurakäyttäjälle sekä vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin löytyvät lisenssit-sivuilta. Mikäli lisensseihin tai vakuutuksiin liittyen herää kysymyksiä, tai vastaasi tulee ongelma, käythän ensin katsomassa yleisimmin kysytyt kysymykset. Mikäli ongelma ei ratkea, ota yhteyttä lisenssit@voimistelu.fi.

Jumppaturva

Jumppaturva on Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton harrastevoimistelijoiden tapaturmavakuutus. Jäsenseurat voivat ostaa Jumppaturvan harrastajilleen. Vakuutuksen voi ostaa koko jäsenistölle tai osalle jäsenistä.

Huom! Jumppaturva ei ole voimassa Staroissa, eikä muissa liiton tapahtumissa, joihin vaaditaan osallistujille lisenssi. Tämä muutos astuu voimaan 1.9.2023.

Lue lisää täältä.

Haku