Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Liikuntaseura Vihti-Gym valmistautuu kesän Gymnaestradaan!
27.04.2022

Liikuntaseura Vihti-Gym valmistautuu kesän Gymnaestradaan!

Kevät on vihdoin saapunut ja myös kesän Gymnaestrada tekee tuloaan. Liikuntaseura Vihti-Gymissä valmistaudutaankin jo innolla kesän suurtapahtumaan.

Seuran Gymppi Anniina Järvinen kertoo valmistautumisen sujuneen erinomaisesti. Ilmassa on jo jännityksen tunnelmaa. Yhdessä tekeminen ja harjoitteleminen on ollut hauskaa, se on luonut innostavaa ilmapiiriä koko seuraan. Järvinen kertoo seuralla olevan pitkät perinteet Gymnaestradaan osallistumisessa, ensimmäisen kerran mukana on oltu vuonna 1980. Nyt tämän kesän suurtapahtumaan seurasta on lähdössä 73 voimistelijaa.

Järvinen itse odottaa tapahtumalta upeaa fiilistä ja näytöksiä. Esiintyminen isolla stadionilla yhdessä muiden voimistelijoiden kanssa on luo mahtavan tunnelman ja jännittää eritavalla, kuin kilpailuihin osallistuminen.

Mikä olisikaan parempi tapa nauttia kesästä?

19-vuotias Suvi Halonen lähtee myös seuransa mukana kesän suurtapahtumaan. Tapahtuma ei suinkaan ole Halosen ensimmäinen, sillä hän on ollut mukana ensimmäisen kerran Gymnaestrada- tapahtumassa vuonna 2013.

Halonen kertoo odottavansa eniten kenttäohjelmissa esiintymistä ja sitä, että pääsee taas näkemään voimisteluväkeä ympäri Suomen. Tapahtumaan valmistautuminen on sujunut hyvin, harjoittelu on ollut mukavaa. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia kesästä, kuin päästä yhdessä voimistelemaan suurtapahtumaan joukkuekavereiden kanssa!

Ystäväni, elämäni ohjelmaan seurasta Halosen lisäksi osallistuu 28 nuorta ja aikuista.

Hanki liput ja tulee seuraamaan Liikuntaseura Vihti-Gymin ja muiden seurojen upeaa esiintymistä kesän suurtapahtumassa!

Haku