Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Liikunnallisen lapsuuden puolesta – Voimisteluliitto ja Reima yhteistyöhön
29.01.21

Liikunnallisen lapsuuden puolesta – Voimisteluliitto ja Reima yhteistyöhön

 

Voimisteluliitto ja Reima ovat solmineet yhteistyön vuosille 2021-2022. Yhteistyön tavoitteena on edistää lasten aktiivista ja liikunnallista elämää sekä tukea lasten harrastevoimistelun ja perheliikunnan kehittämistä. Yhteistyö rakentuu lisäksi seuroille suunnatun verkkokaupan ympärille, jonka kautta Reima tukee suoraan myös seurojen toimintaa.

”Erityisesti alle 12-vuotiaiden lasten voimistelu ja perheliikunta ovat voimistelun yhteinen strateginen valinta vuosille 2021-2024. Yhteistyö Reiman kanssa tukee tätä loistavasti.”, kertoo Jaana Hyrkäs Voimisteluliitosta. 

 

Reima on maailman johtava toiminnallisten lastenvaatteiden merkki. Reiman tekniset ja laadukkaat sisäliikuntavaatteet soveltuvat erinomaisesti kaikenlaisen voimistelun harrastamiseen ja vaikkapa koululiikuntatunneille. Reiman Xylitol Cool -mallisto pitää lapsen olon viileänä ja mukavana, jotta niistä kaikista vauhdikkaimmistakin jumppatunneista saisi kaiken ilon irti. ”Me Reimalla haluamme innostaa lapsia liikkumaan, sillä uskomme että se on avain parempaan tulevaisuuteen. On ilo tehdä yhteistyötä, kun tavoitteet kohtaavat” , iloitsee Reiman markkinointipäällikkö Päivi Koskela.

 

Varainhankintaa sekä tuntuvia etuja seuran jäsenistölle Reiman seurakaupasta

Voimisteluliiton ja Reiman yhteistyön myötä Voimisteluliiton jäsenseuroille on tarjolla ainutlaatuinen varainhankintamahdollisuus keväästä 2021 alkaen. Seurat voivat tarjota jäsenistölleen Reiman laadukkaita liikunnallisia lastenvaatteita huomattavasti edullisempaan hintaan tienaamalla itse osan myynnin tuotoista. Varainhankinnan toimintamalli on erittäin vaivaton ja yksinkertainen sekä seuralle että jäsenistölle, siihen tarvitaan vain seurakoodi, jota käyttämällä jäsen saa alennuksen ja seura tuottoja. 

”Nyt on myös oiva hetki aloittaa varainhankinta kesän 2022 Gymnaestrada Tampere -tapahtumaa varten.”, kannustaa Jaana. 

Seurakauppa avataan myöhemmin keväällä, mutta sivustoon ja lisätietoihin pääsee jo nyt tutustumaan osoitteessa seurat.reima.com

 

Lisätietoja: 

Suomen Voimisteluliitto / Jaana Hyrkäs

jaana.hyrkas@voimistelu.fi 

 

Reima Oy

seurat@reima.com 

 

Reima

Reima on maailman johtava toiminnallisten lastenvaatteiden merkki Suomesta. Yli 75 vuoden kokemuksella tiedämme, että pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys. Palkitut, innovatiiviset tuotteemme ovat aina turvallisia ja kestävät pesua, leikkiä ja kulutusta. Vaatetamme liikkuvat lapset, jotta he olisivat valmiina tulevaisuuden haasteisiin. https://www.reima.com/fi 

Seuraa Reimaa myös somessa: 
Reima Instagram  
Reima Facebook

Haku