Home » Uutiset » Leo Lehtinen kilpaili rekillä sijalle 10
18.03.2022

Leo Lehtinen kilpaili rekillä sijalle 10

Leo Lehtinen

Telinevoimistelun maailmancupkilpailussa Egyptin Kairossa oli vuorossa tänään suomalaisista Leo Lehtinen (Turun Urheiluliitto), joka kilpaili rekillä.

Nämä olivat Leo Lehtisen (s. 2003) ensimmäiset miesten kilpailut, joissa tavoitteena hänellä oli tehdä rekkisarja siististi läpi ja katsoa kuinka korkealle se riittää. Rekkisarjasta hän sai pisteitä 12,766 ja sijoittui alkukilpailussa sijalle 10 eli oli varasijalla finaaliin.

”Kisasta jäi hyvät fiilikset. Ensimmäinen miesten maailmancupkisa ja sarja läpi pisteillä 12,766. Olen ihan tyytyväinen omaan sarjaan. Valmentajan kanssa sovimme helpottaa sarjaa ja panostaa suorituksen siisteyteen. Pääsin tavoitteisiini eli sain sarjan läpi ja tuli kisakokemusta. Tästä on hyvä lähteä parantamaan seuraavaan kilpailuun”, Leo Lehtinen kommentoi kilpailun jälkeen.

”Voin sanoa, että minä jopa yllätyin suomalaisten voimistelijoiden hyvistä suorituksista. Kilpailussa on maailman huiput joka telineellä ja luonnollisesti kovat suorituspaineet. Poikien päät ovat pysyneet kylminä ja he tekivät omat sarjat läpi hienosti. Tämä on arvokasta kisakokemusta, mistä on hyvä jatkaa eteenpäin”, sanoo valmentaja Andrei Pop.

Seuraavan kerran sekä Leo Lehtinen ja eilen alkukilpailuissa 12. sijalle sijoittunut Pavel Titov kilpailevat telinevoimistelun maailmancupissa Bakussa, Azerbaidzanissa 31.3.–3.4.2022.