Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Lasten voimistelun stipendejä jaossa
09.02.2024

Lasten voimistelun stipendejä jaossa

Ohjaaja näyttää liikekorttia lapsille

Lasten voimistelun stipendit ovat haussa 12.2.–28.3.2024

Lasten voimistelussa tavoitetilana on, että kaikki voivat olla harrastuksessa mukana ja siksi stipendirahan turvin pyrimme saamaan lisää seuroja Voimistelukoulun suuren leikkivarjon alle toteuttamaan perheliikuntaa, voimistelukoulua tai järjestämään Stara-tapahtumia.

Jaossa on 3 erilaista stipendiä ja haku tapahtuu Survey-lomakkeen kautta. Stipendit myönnetään 8.4. mennessä.

Stipendi-lomakkeen löydät tästä

Voimistelukoulun materiaalit-stipendi 200 € (10 seuralle)

Seura haluaa lisätä lasten voimistelun laatua ja vetovoimaa ja ottaa käyttöön seurassa voimistelukoulun materiaalipaketin. Seura saa tilata 200 €:n arvosta voimistelukoulun materiaaleja (ohjaajan oppaat, liikekortit, voimistelukoulun passit). Stipendin saadessaan seura sitoutuu raportoimaan lasten tiimille kokemuksistaan valmismateriaalista (esim. kuinka materiaali helpotti ohjausta tai mitä haasteita materiaalin hyödyntäminen mahdollisesti aiheutti). Lasten tiimi tekee postauksen aiheesta laadukaslastenohjaus-Instagram-tilille

lisätiedot: Satu Åkerlund

 

Perheliikunnan-stipendi 100 € (10 seuralle)

Seura haluaa tuoda vetovoimaa perheliikuntaan ja näyttää omalla alueellaan perheliikunnan myönteiset puolet, kuten vanhemman liikkumisen, sosiaalisten verkostot, vanhemman ja lapsen yhteisen ajan jne.  Stipendiä voi käyttää perheliikunnan materiaalikuluihin esim. perheliikuntakortteihin tai perhegym-oppaaseen. Stipendin saadessaan seura sitoutuu tekemään perheliikunnasta postauksen laadukaslastenohjaus-Instagram-tilille tai toimittamaan aineistoja lasten tiimille julkaisua varten.

lisätiedot: Liisa Lappalainen

 

Stara-stipendi 500 € (5 seuralle)

Stara-stipendillä kannustetaan seuroja, jotka eivät ole itse aikaisemmin järjestäneet Staraa, järjestämään ensimmäisen Stara-tapahtuman. Stipendillä voi kattaa esimerkiksi Staran mitalikuluja. Stara-stipendin saanut seura sitoutuu tekemään julkaisun Staran järjestämisestä (esim. ennakkovalmisteluista, vapaaehtoisista, kunniakirjoista ja arvilomakkeista tai itse Stara-tapahtumasta) laadukaslastenohjaus-Instagram-tilille tai toimittamaan materiaaleja julkaisua varten lasten tiimille.

lisätiedot: Satu Åkerlund tai Nea Vallin

 

Stipendirahat ohjataan ensisijaisesti seuroille lasten voimistelun kehittämiseen sekä Voimisteluliiton strategian kärkiteemojen vahvistamiseen.

Vuonna 2023 Voimisteluliitto jakoi 500 € stipendejä jopa 58 seuralle laadukkaan voimistelun edistämisestä. On hienoa, että meillä on yhteisiä tavoitteita tehdä lasten harrastustoiminnasta haluttua, innostavaa, kiinnostavaa ja laadukasta, summaa lasten tiimi.

 

 

 

 

 

 

Haku