Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Lajien urapolut uudistuivat – aiempaa toimivampi käyttö nyt tietokoneella ja mobiilissa
28.07.2023

Lajien urapolut uudistuivat – aiempaa toimivampi käyttö nyt tietokoneella ja mobiilissa

Voimisteluliiton kilpalajien urapolkujen ulkoasu ja käyttötoiminnot ovat päivitetty. Kaikkien lajien urapolut löytyvät jatkossa samalta sivustolta. Jatkossa urapolut toimivat paremmin niin tietokoneella kuin mobiilissakin.

Uuden ulkoasun ja käyttötoiminnon saaneet urapolut löytyvät jatkossa verkkosivuilta Kilpailutoiminnan alta omalta Urapolut-sivulta

Trampoliinivoimistelun urapolku löytyy tällä hetkellä vielä materiaalipankista PDF-muodossa. Urapolku siirtyy uudelle alustalle, kun päivitystyö sivuille tehdään.

Uudistuneella sivustolla urapolkuja voi tarkastella eri tavoin. Urapolkua voi katsella kokonaisuutena, kuten ennenkin. Uutena ominaisuutena urapolusta voi valita ikäluokkia ja aihealueita, joiden mukaan selata urapolkua. Kokonaisen tai osittaisen urapolun voi ladata Excel-tiedostona Lataa-painikkeesta.

 

Mikä voimistelijan urapolku?

Urapolut ovat huipulle tähtäävän voimistelijan tavoitetila, johon lajissa pyritään. Urapolut on tarkoitettu voimisteluseuroille, -valmentajille, voimistelijoille ja tukijoukoille voimistelijan ympärillä avuksi ja ohjaavaksi työkaluksi.

Haku