Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Lahjan Tytöt matkalla Gymnaestradaan
18.03.2022

Lahjan Tytöt matkalla Gymnaestradaan

Kevät saapuu kohisten ja talven selkä on taittumassa, mikä tarkoittaa myös sitä, että kesäkuun Gymnaestrada-tapahtuma lähestyy!

Vuonna 2018 liikkeen ja voimistelun supertapahtumaa eli Gymnaestradan tapahtumakaupunkina toimi Turku. Lahjan Tytöt olivat vahvasti mukana tapahtumanjärjestelyissä Turussa 2018, nyt turkulaisseura on suunnannut katseensa kesään ja valmistautuu Tampereella järjestettävään Gymnaestradaan 2022.

Lahjan Tyttöjen toiminnanjohtaja Kristiina Viikari kertoo 2018 vuoden suurtapahtuman tuoneen hyvää näkyvyyttä voimistelulle, mikä on vaikuttanut positiivisesti myös seuran harrastajamääriin. Seuralla on pitkät perinteet Gymnaestradaan osallistumisessa ja tätä halutaan edelleenkin vaalia. Tapahtumaan valmistautuminen luo hyvää yhteishenkeä ja yhdessä tekemisen meininkiä, mukaan Tampereelle lähtee niin vanhoja konkareita, kuin ensikertalaisiakin!

”Vihdoin koko voimisteluväki samaan paikkaan!”

Joukkuevoimistelujoukkueilta Valens Isla ja Team Isla Mineiltä tapahtumatanssi luonnistui kuin jo itsestään. Joukkueet osallistuvat tapahtumassa kenttänäytökseen, sekä suunnittelevat parhaillaan myös tapahtumaan lavanäytöstä. Harjoitukset kesän suurtapahtumaan on aloitettu hyvissä ajoin, matkan varrelle on sattunut hauskoja kommelluksia kuin myös paljon iloa ja onnistumisiakin.

Valmentaja Siiri Saarinen kertoo koko joukkueen valmentajia myöden odottavan kovin kesän suurtapahtuman tunnelmaa ja sitä, että vihdoin saadaan voimisteluväkeä samaan paikkaan. Saarinen on itse ollut aiemmissa suurtapahtumissa mukana voimistelijan, sekä valmentajan roolissa. Hän mainitsee Gymnaestradan muodostuneen jo perinteeksi.

(vas.) Iida Sundqvist, Siiri Aaltonen ja Elisa Kreula

Lahjan Tytöistä Tampereen suurtapahtumaan on lähdössä ensikertalaisia ja myös Turun tapahtumassa mukana olleita voimistelijoita. Tapahtumaan ensi kertaa osallistuva Elisa Kreula,12, odottaa tapahtumasta eniten kenttänäytöstä ja joukkueen kanssa yhdessä vietettyä aikaa. Siiri Aaltonen,11, ja Iida Sundqvist,12, osallistuivat ensimmäisen kerran Gymnaestradaan jo Turussa, tulevalta kesän tapahtumalta tytöt odottavat kenttänäytöstä, sekä lukuisia muita tapahtuman näytöksiä. Kavereiden näkemistä ja joukkueen kanssa yhdessä vietettyä aikaa on odotettu jo edellisestä tapahtumasta asti. Tytöt mainitsevat Gymnaestradaan valmistautumisen olleen hauskaa, mieleenpainuvinta on ollut, kun joukkue sai opettaa pienemmille stara- ryhmäläisille tapahtumatanssia.

Turussa valmistaudutaan Gymnaestradaan koko seuran voimin hyvässä hengessä. Hanki liput tapahtumaan ja tule paikan päälle katsomaan Lahjan Tyttöjen ja monen muun seuran näytöksiä!

Tapahtumatanssiin voit tutustua täältä.

Haku