Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Kutsu joukkuevoimistelun seurakokoukseen 10.9.2022
02.08.2022

Kutsu joukkuevoimistelun seurakokoukseen 10.9.2022

Tervetuloa Suomen Voimisteluliiton sääntöjen mukaiseen lajikohtaiseen joukkuevoimistelun seurakokoukseen. Lajin seurakokous järjestetään joukkuevoimistelun Seuraseminaarin yhteydessä 10.9.2022 Helsingissä.

Aika:  lauantaina 10.9.2022 klo 14.00 (Kokous järjestetään osana Seuraseminaaria)

Paikka: Urhea, Mäkelänkatu 47, 00550 Helsinki

Kokouskutsu 

Valtakirja kokoukseen 

Osallistumis- ja äänioikeus

Osallistumisoikeus ja äänioikeus kunkin lajin seurakokoukseen on sellaisella liiton varsinaisella jäsenseuralla, joka on hoitanut jäsenvelvoitteensa liiton sääntöjen 10 § mukaisesti ja jolla edellisenä lisenssikautena on ollut kilpailulisenssejä tai on osallistunut kilpailutoimintaan kyseisessä lajissa tai joka muutoin todistaa, että seurassa harrastettiin kyseistä lajia edellisellä toimintakaudella.

Seuralla on oikeus lähettää kyseisen lajin seurakokoukseen yksi edustaja, joka käyttää seuran äänioikeutta. Seurakokouksessa varsinaisella, äänivaltaisella jäsenseuralla on yksi ääni. Samalla henkilöllä voi olla vain yksi valtakirja. Seuran edustajalla tulee olla seurakokouksessa seuran antama ja allekirjoittama valtakirja.

Valtakirjojen palautus ja tarkastus

Valtakirja tulee palauttaa sähköisesti perjantaihin 9.9.2022 klo 12.00 mennessä.

Valtakirjojen palautus ja tarkastus tapahtuu vain sähköisesti alla olevan linkin kautta.

Seuran tulee täyttää kokoukseen osallistuvan/osallistuvien henkilön/henkilöiden tiedot sekä ladata valtakirja/valtakirjat alla olevan linkin kautta tarkastukseen.

Valtakirjojen palautus tämän linkin kautta

Ehdokasasettelu

Ehdollepanotoimikunta pyytää toimittamaan ehdotukset hallituksen jäsenestä joukkuevoimistelun paikalle ma 5.9.2022 klo 24.00 mennessä perusteluineen ja henkilöesittelyineen (valokuva mukana) liitteenä olevalla kyselylomakkeella osoitteeseen ehdollepanotoimikunta(a)voimistelu.fi. Ehdokas lupautuu samalla toimittamaan lokakuun 17. päivään mennessä itsestään videoesittelyn, jonka ohjeet lähetetään myöhemmin.

Ehdollepanotoimikunta kannustaa seuroja lähettämään ehdokkaita eri puolelta Suomea, eri taustaisia ja ikäisiä henkilöitä, eri sukupuolta olevia ja erilaisista seurataustoista. Ehdollepanotoimikunta toivoo monimuotoista ehdokasasettelua.

Lisätietoa ehdokasasettelusta löydät uutisesta täältä. 

Joukkuevoimistelun seuraseminaari 10.9.2022 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen seuraseminaariin täältä.

Haku