Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Kutsu joukkuevoimistelun MM-kisojen mediatilaisuuteen 18.11.2022
07.11.2022

Kutsu joukkuevoimistelun MM-kisojen mediatilaisuuteen 18.11.2022

Joukkuevoimistelun MM-kilpailuiden ennakkopressitilaisuus järjestetään Urhea-hallissa (Mäkelänkatu 47) perjantaina 18.11. klo 13–14.Tilaisuudessa kaikki kolme MM-kisoihin lähtevää naisten joukkuetta esittää kilpailuohjelmansa, minkä jälkeen voimistelijoita ja valmentajia on mahdollista haastatella.

”Pieni tulitikkutyttö -teemainen ohjelmamme on pääpiirteittäin sama kuin kevätkaudella, ja nyt tavoitteena on näyttää ohjelma parhaassa mahdollisessa kunnossa sekä luoda katsojalle elämys”, kertoo Glorian kapteeni Laura Airila.

”Uusi koreografiamme on erilainen ja vaativampi kuin aiempi ohjelmamme, joten sitä on ollut kivaa työstää. Ohjelmamme teemana on elämä filminauhana, joka kertoo elämän eri hetkistä ja muistoista, jotka tallentuvat jokaisen omalle filminauhalle”, kertoo Minettien kapteeni Sanni Hartman.

”Uutta ohjelmaa on ollut todella kivaa oppia ja päästä eläytymään uudenlaiseen ohjelmaan. Ohjelman teema on enkeli ja sen tarina rakentuu katsojan mielessä”, kertoo OVO Teamin kapteeni Aurora Kapanen.

Syksyllä käydyissä MM-valintakilpailussa naisten sarjan voiton vei Gloria (Attitude Sports, Elise, Pakilan Voimistelijat) toiseksi tuli Minetit (Sport Club Vantaa, Tampereen Sisu, Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion) ja kolmanneksi OVO Team (Olarin Voimistelijat). 

Joukkuevoimistelun MM-kisat ovat Itävallassa 24.-27.11.2022. Tulevissa MM-kilpailuissa on mukana aikuisten sarjassa 26 joukkuetta 15 eri maasta.   

 

Mediatilaisuuden aikataulu

klo 12:50 kokoontuminen Urhea-hallin ala-aulassa. Siirtyminen voimistelusaliin.

klo 13–14 pressitilaisuus, naisten joukkueet esittävät kilpailuohjelmansa. Lopuksi joukkueita ja valmentajia on mahdollista haastatella.

 

Ilmoittautumiset 17.11. mennessä riikka.hopiavaara@voimistelu.fi

 

 

 

 

Haku