Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Kokemusta, innostusta ja oppia maailmancupista
09.06.2023

Kokemusta, innostusta ja oppia maailmancupista

Toinen karsintapäivä Osijekin telinevoimistelun Challenge Cupissa on voimisteltu päätökseen. Suomalaisista podiumilla nähtiin tänään ainoastaan Saara Kokko (Oulun Pyrintö).

Puomilla Kokko esitti tyylikkään sarjan, jossa akrobaattinen yhdistelmä, arabialainen-voltti, oli todella korkea ja lähes horjumaton. Harmillisesti sarjassa kuitenkin kolme tippumista, jotka rokottivat pisteitä reilusti. Pisteet puomilta 9,733 ja sijoitus 28.

Permantosarjassaan Kokko pääsi nauttimaan suorittamisesta, esittäen varmaa voimistelua. Volttisarjat tulivat vahvasti pystyyn ja sijoitus 15:s pistein 11,966.

Oli kivaa päästä kisaamaan kovien nimien joukkoon ja isommalle areenalle. Kisasuorituksissa oli vielä jonkin verran virheitä, mutta myös paljon hyvää. Reissusta jäi mukaan paljon kokemusta ja innostusta treenata lisää”, summasi Kokko kisan jälkeen.

Kansainväliset kisa-areenat hiljenevät voimistelusta kesätauolle, mutta viikonlopun aikana voimisteluväki kokoontuu kilpailemaan ja päättämään kevätkauden Ouluun Voimistelupäiville.

Kilpailun tulokset

Haku