Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Kohti toimivaa vanhempi-valmentaja yhteistyötä
13.11.2020

Kohti toimivaa vanhempi-valmentaja yhteistyötä

Vanhemmilla ja valmentajille on molemmilla tärkeä rooli urheilevan lapsen tai nuoren elämässä. Miten tämä tärkeä yhteistyöpari saataisiin toimivaksi ja lapsen/nuoren kasvua ja kehitystä kokonaisvaltaisesti tukevaksi? 

Voimisteluliitto järjestää teemaan liittyvät maksuttomat webinaarit sekä vanhemmille että valmentajille. Kouluttajana webinaareissa toimii Coach Karina tunnettu Kari Helander, jonka erikoisosaamisalaa vanhempi-valmentaja yhteistyö on.

 

Vanhemmille 15.12. klo 18-19.30

Kotikenttäetu – etu vai haitta ? 

Kuinka tukea nuoren urheiluharrastusta oikein. Luento tarjoaa urheiluperheiden vanhemmille konkreettisia vinkkejä, kuinka vahvistaa lapsen suoriutumista elämässä, ei ainoastaan urheilussa.  Luento pistää vanhemmat pohtimaan omia arvojaan kasvattajina.  Kannustava KOTIKENTTÄ antaa lapselle paremmat mahdollisuudet onnistua ja kohdata haasteet urheilijan polulla.

Ilmoittautuminen 6.12. mennessä: ilmoittautumislomake

 

 

Valmentajille 17.12. klo 18-19.30:

Erikseen erinomaisia – yhdessä ylivoimaisia

Kuinka valmentajat kohtaavat vanhemmat ja yhdessä luodaan kestävä ja  turvallinen ympäristö lapsen urheiluharrastuksiin.

Ilmoittautuminen 6.12. mennessä: ilmoittautumislomake

Koulutukset ovat maksuttomia. 

 

Webinaarit tallennetaan ja tallenne on tilattavissa katsottavaksi kuukauden ajaksi. Mikäli et pääse tilaisuuteen, mutta haluaisit tallenteen webinaarista katsottavaksi, niin voit tilata sen sähköisellä lomakkeella. 

Tervetuloa mukaan tämän tärkeän teeman pariin! 

 

Haku