Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Kiitos kaikille upeasta Superviikonlopusta!
23.11.2021

Kiitos kaikille upeasta Superviikonlopusta!

Huippujännittävät joukkuevoimistelun MM-kilpailut pidettiin viikonloppuna Helsingin Jäähallilla. Kilpailujen lisäksi lauantaina järjestettiin Voimistelu 125 -juhlanäytös, joka huipensi suomalaisen voimistelun 125-juhlavuoden. Jäähallilla vilisi viikonloppuna 850 voimistelijaa, valmentajaa, joukkueenjohtoa ja tuomaria, 200 vapaaehtoista, 600 esiintyjää sekä yhteensä yli 12 000 katsojaa.

Kisahallilla puolestaan vieraili lauantaina satoja lapsia ja nuoria tutustumassa eri voimistelulajeihin sekä tapaamassa tubettajasiskoksia Elinaa ja Sofiaa.

MM-kilpailut saivat suomalaisten kannalta täydellisen päätöksen, kun Minetit (Tampereen Sisu, Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion) nappasi MM-kultaa. Tunnelma Jäähallilla oli käsinkosketeltava. Suomalaismenestystä täydensi myös OVO Teamin (Olarin Voimistelijat) nelossija. Nuorten sarjassa (14–16-vuotiaat) kultaa vei Venäjän joukkue, mutta hopealle ylsi Suomen Minetit Junior (Tampereen Sisu) ja pronssia nappasi OVO Junior Team (Olarin Voimistelijat). Onnittelut koko upealle Suomen maajoukkueelle!

Haluamme kiittää kaikkia urheilijoita, huoltojoukkoja, sponsoreita, yhteistyökumppaneita, vapaaehtoisia, työntekijöitä, järjestäjiä sekä tietenkin kaikkia katsojia niin paikan päällä kuin kotikatsomoissakin sekä voimistelun ystäviä ikimuistoisesta viikonlopusta!

 

Haku