Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Kiinnostaako sinua voimistelu ja liikunta ammattina?
05.05.2023

Kiinnostaako sinua voimistelu ja liikunta ammattina?

Voimistelu tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia myös ammattimaiseen toimintaan. Ohjaajana, valmentajana tai seuratoimijana voit rakentaa harrastuksesta itsellesi uran. Voimisteluliitto ja Haaga-Helia käynnistävät pilottikokeilun liikunnan ja urheilun ammattikorkeakouluopintojen sekä voimisteluosaamisen yhdistämiseksi.

Opiskelija suorittaa virtuaalisesti verkossa Haaga-Helian avoimen amk:n opintoja ja suorittaa opintoihin liittyviä käytännön tehtäviä esimerkiksi omassa seurassa. Lisäksi Voimisteluliitto tarjoaa tukea opintoihin verkossa järjestettävillä vertaisryhmätapaamisilla ja henkilökohtaisilla ohjaushetkillä. Verkkotapaamisten tavoitteena on tarjota opiskelijoille fasilitoitua vertaistukea sekä liiton osaamista ja ohjausta.

Suoritettuaan opinnot riittävässä laajuudessa ja riittävällä tasolla, opiskelija voi hakea Liikunnanohjaaja (AMK) -tutkintoon avoimen väylän kautta. Avoimessa amk:ssa suoritetut opinnot hyväksiluetaan tutkinto-opintoihin.

Lisätietoja avoimen väylän opinnoista löydät liitteestä ja Haaga-Helian nettisivuilta. 

Ilmoittautuminen avoimen amk:n väyläopintoihin aukeaa 7.6.2023 klo 9.00. Liikunnanohjaaja amk -virtuaalipolun opintopaikkoja on 20:lle ensin ilmoittautuneelle. Varmistathan paikkasi tekemällä ilmoittautumisen heti, sillä koulutus täyttyy nopeasti. Laita lisäksi tieto ilmoittautumisesta koulutukseen ja halukkuudesta osallistua Voimisteluliiton tukiprosessiin sähköpostitse Voimisteluliittoon:  heli.pekkala@voimistelu.fi

Lukukausimaksu on 150 €. Lisäksi voi ostaa yksittäisiä opintojaksoja, jotka eivät ole mukana paketissa (15 €/opintopiste).

Lisätietoja Voimisteluliiton tukiprosessista: heli.pekkala@voimistelu.fi

Haku