Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Kansainvälinen joukkuevoimisteluliitto etsii osa-aikaista hallintokoordinaattoria
29.12.2021

Kansainvälinen joukkuevoimisteluliitto etsii osa-aikaista hallintokoordinaattoria

Minetit suorittamassa
Kansainvälinen joukkuevoimisteluliitto IFAGG etsii osa-aikaista hallintokoordinaattoria 50%-80% (sovitaan työntekijän kanssa) työajalla määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun 2022. Työn aloitus on mielellään viimeistään 1.2.2022.

Hallintokoordinaattorin tehtäviin kuuluvat  IFAGG:in toimiston hallinnollisia tehtäviä kuten;  yhteydenpito jäseniin, nettisivujen ja somen ylläpito, hallituksen kokousten materiaalin valmistelu, jäsen- ja lisenssirekisterin ylläpito, jäsenpalvelut sekä kilpailujärjestelmän konkreettiset työtehtävät.

Työtehtävä vaatii suomen ja englannin kielien hallitsemisen, venäjänkielen osaaminen on lisäetu.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta hallinnollisista tehtävistä. Tehtävien suorittaminen vaatii hyvää MS Office ohjelmien hallintaa, nopeaa uusien järjestelmien ja tehtävien omaksumiskykyä, omatoimisuutta sekä joustavuutta erilaisten tehtävien hoitamiseen. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja omatoimisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä positiivista asennetta. Arvostamme kykyä tehdä useampia asioita yhtäaikaisesti, nopeutta ja kykyä viedä hankkeet loppuun asti. Voimistelun- ja kansainvälisen järjestötoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen, itsenäisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset mukaan kansainväliseen järjestötoimintaan ja rakentamaan joukkuevoimistelusta suurempaa lajia. Tehtävään kuuluu jonkun verran ilta- ja viikonlopputöitä.

Toimipiste on Helsingin Pitäjänmäessä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveinen 8.1.2022 klo 21.00 mennessä sähköpostilla jaana(at)widenius.fi. Lisätietoja Maria Laakso maria.laakso@voimistelu.fi, soittoaika 4.1.2022 klo 11-13 ja 17-18.

IFAGG on perustettu 2003 joukkuevoimistelun kansainväliseksi lajiliitoksi. Lajiliitolla on jäseniä yli 40 maasta ja se hallinnoi lajin kilpailujärjestelmää aina MM-kilpailuihin asti. IFAGG palvelee jäseniään, järjestää tuomarikoulutusta, vastaa kilpailujärjestelmästä ja levittää lajia uusiin maihin.

Haku