Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Joukkuevoimistelun syksyn kilpailukausi starttaa tärkeillä valintakilpailuilla
06.09.2021

Joukkuevoimistelun syksyn kilpailukausi starttaa tärkeillä valintakilpailuilla

Lauantaina 11.9.2021 kilpaillaan naisten ja nuorten MM-valintakilpailun 1. näyttö. Kilpailussa edustuspaikoista voimistelevat kaikki kotimaiset kärkijoukkueet. Kilpailu käydään Kupittaan urheiluhallilla Turussa.

Lauantain MM-valintakilpailussa on 1. näyttö, josta joukkueet saavat 1-kertoimella pisteet. 2. näyttö on erillinen yksipäiväinen valintakilpailu 25.09. Helsingissä, josta annetaan yhden näytön perusteella pisteet 1,5-kertoimella. Yhteenlaskettujen valintapisteiden perusteella nuorten ja naisten sarjojen joukkueet sijoilla 1.-4. saavat paikan MM-kilpailuun. MM-kilpailut järjestetään Helsingissä 19.-21.11.2021.

OVO Team (Olarin Voimistelijat) lähtee syyskauteen uudella ohjelmalla. Lauantai on ensimmäinen kilpailu kyseisellä ohjelmalla.

-Kisaan valmistautuminen on sujunut todella hyvin, olemme saaneet ohjelmaa paljon eteenpäin ja tehneet muutoksia, jotta ollaan parhaassa mahdollisessa kunnossa kauden ensimmäisessä kisassa. Kisaviikolla keskitytään vielä erityisen paljon ohjelman ilmaisuun ja eläytymiseen. On ihanaa päästä kisaamaan taas kesän jälkeen ja avata syyskausi, jonka tähtäimenä on koti MM-kisat. Meillä on tavoitteena tehdä hyvä, vahva ja ilmaisullinen suoritus, johon voidaan olla tyytyväisiä tässä vaiheessa kautta, kertoo joukkueen kapteeni Aurora Kapanen.

Minetit (Tampereen Sisu) aloittaa syyskauden uudistuneella kokoonpanolla. Myös Minetit lähtevät kilpailuun näyttämään innolla uutta ohjelmaansa.

-Meidän syksymme on käynnistynyt oikein hyvin. Aloitimme uuden ohjelman harjoittelun heti kesän alussa, ja sitä olemme työstäneet kovasti viimeiset kuukaudet. Tulevaan kilpailuun lähdemme hyvin ja luottavaisin fiiliksin tekemään tämän hetken parhaamme, kertoo joukkueen kapteeni Emmi Nikkilä.

Yleisö pääsee rajoitetusti seuraamaan kilpailua livenä. Kilpailusta lähetetään myös livestriimi. Lisätietoja järjestäjän toimesta päivitetään kisanettiin.


Kilpailupaikka: Kupittaan urheiluhalli, Lemminkäisenkatu 32a, Turku

Aikataulu lauantai 11.09.:

– klo 13.00 14-16 SM-sarja vapaaohjelma

– klo 15.00 yli 16v SM-sarja vapaaohjelma

Lisätietoja joukkuevoimistelun lajipäällikkö Tinja Aistola p. 050 359 4526

kuva: Anna Tanninen

Haku