Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Jokaiselle ryhmäliikkujalle sopiva kenttäohjelma
30.08.2021

Jokaiselle ryhmäliikkujalle sopiva kenttäohjelma

Kuvassa ohjelman koreografit Arja Puro (vas.) ja Tiina Hedeman (oik.) 

 

Kuntopallo kuljettaa kuntoilijaa Kiertoradalla

 

 –          Halusimme ohjelmaan näyttävyyttä, toteaa Tiina Hedeman, Gymnaestrada Tampere 2022 -tapahtuman kenttäohjelmakoreografi. 

Näyttävyyttä toden totta saa, kun kenttäohjelman sinkauttaa suoraan avaruuteen. Kiertoradalla-ohjelmassa kaikki yli 15-vuotiaat pääsevät liikuttamaan kehon lisäksi koko galaksia. Apuvälineenä ohjelmassa toimii kuntopallo ja Hedemanin rinnalla toisena koreografina Arja Puro. Vastaavan kokoisen kenttäohjelman parissa kaksikko työskentelee nyt ensimmäistä kertaa yhdessä.

–          Olemme tehneet yhteistyötä omien ryhmien koreografien kanssa jo vuosien ajan. Meidän ajatuksemme menevät hyvin yhteen ja täydennämme toisiamme. Olemme olleet mukana lukuisissa kenttäohjelmissa voimistelijoina ja nyt halusimme kokea myös ”toisella puolella” olemisen, Hedeman kertoo.

Kiertoradalla on kenttäohjelmista helppo ja jokaiselle liikkujalle sopiva sukupuolesta riippumatta. Vaativia kuvioita ohjelmassa ei ole ja se on helposti opittavissa. Iloista tekemisen meininkiä ja mukaansatempaavaa kuntoilua – jopa galaksin liikkeelle saavaa menoa. Koreografikaksikko toivoo, että mahdollisimman iso joukko voimistelijoita ympäri Suomen tarttuu kenttäohjelman tarjoamaan tunnelmaan.

–          Voimistelussa on voimaa. Tapahtuma tulee olemaan täynnä iloa, energiaa ja upeita esityksiä. Yhteisöllisyyden takaisin saaminen, yhdessä tekeminen, pitkän eristäytymisen jälkeen voimistaa voimistelussa vahvana näkyvää yhteenkuuluvuuden tunnetta, Hedeman huomauttaa.


Joten lähde NYT tuhansien voimistelijoiden lailla Gymnaestrada Tampere 2022 -matkalle.
Lue lisää Hedemanin ja Puron ohjelmasta.

Ota yhteyttä oman seurasi Gymppiin ja ilmoittaudu mukaan!

 

Teksti: Anne Lius-Liimatainen

Haku