Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ilmoittaudu kevään 2023 tanssin ja koreografian koulutuksiin
13.02.2023

Ilmoittaudu kevään 2023 tanssin ja koreografian koulutuksiin

Kevään aikana pilotoidaan kaksi uutta ilmaista tanssin koulutusta, Dance 4 Fun -jatkokoulutus sekä Tanssilajit tutuiksi -verkkokoulutus. Lisäksi Koreografian Guru-kurssi tekee paluun huhtikuussa! 

Kevään aikana pilotoitavat uutuuskoulutukset Dance 4 Fun -jatkokoulutus ja Tanssilajit tutuiksi -verkkokoulutus sekä Koreografian Guru-kurssi järjestetään osana Meidän voimistelu -hanketta. Näihin koulutuksiin osallistuminen on jäsenseurojen toimijoille maksutonta. Kevään aikana järjestetään myös useita muita tanssin ja koreografian koulutuksia ja tapahtumia.

Kaikki tiedot tulevista tanssin ja koreografian koulutuksista ja tapahtumista löydät koottuna tästä uutisesta. Ilmoittaudu koulutuksiin alla olevien linkkien kautta:

Dance 4 Fun -jatkokoulutus

Tanssilajit tutuiksi -verkkokoulutus

Koreografian Guru-kurssi

Tanssin tuomarikoulutus

Gym for Life -keskustelutilaisuus

Gym For Life -arvioitsijakoulutus

Koreografian rakennuspalikat -koulutus 

Tanssin valtakunnallinen leiri

Dance 4 Fun -jatkokoulutus (pilotointi)

Missä ja milloin? Helsingissä lauantaina 11.3.2023 klo 11.30–15.30.

Koulutuksessa opitaan Dance 4 Fun -konseptin alaisista tanssilajeista – katutanssista, showtanssista ja nykytanssista. Lisäksi syvennetään tanssin ohjaajaosaamista ja pedagogisia taitoja, muun muassa osallisuuteen, turvalliseen toimintaympäristöön ja positiivisen pedagogiikkaan liittyvistä teemoista.

Koulutus tarjoaa myös valmiita tuntimalleja, ideoita monipuoliseen tuntirunkoon ja koreografioihin. Koulutuksessa käydään läpi myös erilaisia leikkejä ja ilmaisuharjoitteita, jotka kehittävät muun muassa ryhmäytymistä ja esiintymistaitoja.

HUOM! Koulutuksen suorittaminen vaatii lyhyen (n. 20 min) ennakkotehtävän tekemisen viimeistään ke 8.3.2023 mennessä sekä ennakkoon koulutusmateriaaliin tutustumisen (n. 40 min).

Kenelle? Tanssin ohjaajille ja valmentajille, joilla on aikaisempaa ohjaus- tai valmennuskokemusta. Aiemmin suoritettu Dance 4 Fun-, Voimistelukoulu-, tai Ryhmäliikunnan ohjaajan startti -koulutus on hyödyksi, mutta ei pakollinen koulutukseen osallistumiseksi.

Hinta: Ilmainen, vain jäsenille.

Ilmoittaudu koulutukseen la 25.2. mennessä tämän linkin kautta.

Koreografian Guru-kurssi

Missä ja milloin? Jyväskylässä sunnuntaina 16.4.2023.

Tule oppimaan koreografian tekoa ”gurujen” johdolla!

Nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä oppimaan koreografian tekoa alan ammattilaisten johdolla, kun kouluttajiksi saapuvat monipuolinen, eri tanssilajien taitaja, musikaaleistakin tuttu tanssija ja koreografi Jari Saarelainen sekä Suomen katutanssin pioneeri ja moniosaaja, tanssija ja koreografi Sanaz Hassani.

Lisätietoja koulutuksesta ilmestyy helmikuun 2023 aikana. Pysy kuulolla!

Kenelle? Kaikille ohjaajille, valmentajille sekä muille koreografioita tekeville tai koreografian teosta kiinnostuneille.

Hinta: Ilmainen, vain jäsenille.

Ilmoittaudu koulutukseen 2.4. mennessä tämän linkin kautta.

Tanssilajit tutuiksi -verkkokoulutus (pilotointi)

Missä ja milloin? Verkkokoulutuksena 1.–31.5.2023.

Tanssilajit tutuiksi -verkkokoulutuksessa tutustutaan eri tanssilajeihin tanssin ammattilaisten johdolla.

Videotuntien kautta opitaan uusia tanssiharjoitteita ja koreografioita. Videotunnit sisältävät Alex Komulaisen nykytanssitunnin sekä Liisa Tirkkosen showtanssitunnin. Lisäksi muun koulutusmateriaalin avulla tutustutaan eri tanssilajien historiaan, ominaispiirteisiin ja liikekieleen.

Kyseessä on kertaluontoinen, kaikille maksuton pilottikoulutus, jonka voi suorittaa omien aikataulujen mukaisesti ”ilmaisen kokeilukuukauden” eli toukokuun 2023 aikana.

Kenelle? Tanssin harrastetanssiryhmien ohjaajille ja valmentajille, kilpailuihin, kuten LUMO-tapahtumiin tähtäävien tai osallistuvien ryhmien ohjaajille ja valmentajille sekä voimistelulajien ohjaajille ja valmentajille, jotka ovat kiinnostuneita tanssin hyödyntämisestä omassa ohjaus- tai valmennustyössä tai koreografioiden tekemisessä.

Miten? Koulutus suoritetaan verkko-oppimisalustalla, Priimassa. Koulutuksen voi suorittaa toukokuun aikana, 1.-31.5.2023 oman aikataulun mukaisesti. Koulutuksen kesto on noin 5 tuntia. Palautteen anto koulutuksen päätteeksi on osa koulutuksen suorittamista.

Hinta: Ilmainen, vain jäsenille.

Ilmoittaudu koulutukseen 31.5. mennessä tämän linkin kautta.

Tanssin valtakunnallinen leiri

Missä ja milloin? Kuortaneen Urheiluopistossa, 22.-23.4.2023.

Kenelle? Kaikille vähintään 10-vuotiaille lapsille, nuorille ja aikuisille, jotka osallistuvat Stara-tapahtumaan, Voimistelun ja tanssin Lumo-tapahtumaan tai muihin tanssin kilpailuihin sekä heidän valmentajilleen.

Hinta: 148 € / tanssija (Voimisteluliiton jäsen), 130 € / valmentaja tai huoltaja (Voimisteluliiton jäsen), 155 € / tanssija (ei-jäsen), 138 € / valmentaja tai huoltaja (ei-jäsen).

Ilmoittaudu tanssin leirille 19.3. mennessä tämän linkin kautta.

Tanssin tuomarikoulutus

Missä ja milloin? Zoom-verkkokoulutuksena la 4.3.2023 klo 10–18.

Kenelle? Tanssin tuomarina aikaisemmin toimineille tai tuomariksi haluaville ja/tai tanssin valmentajille. Tanssin tuomarikoulutus on suunnattu Voimistelun ja tanssin Lumo-tapahtuman tanssin kilpailuun.

Hinta: Hinta jäsenille 93 € ja hinta ei-jäsenille 111 €.

Ilmoittaudu koulutukseen 1.3. mennessä tämän linkin kautta.

Gym For Life -keskustelutilaisuus kaikkien voimistelulajien ja tanssin ohjaajille ja valmentajille

Missä ja milloin? Zoom-verkkotilaisuutena, ke 23.3.2023 klo 18–19.30.

Kenelle? Kaikkien voimistelulajien sekä tanssin ohjaajille ja valmentajille, jotka haluavat tietää erilaisista esiintymis- ja kisailumahdollisuuksista. Oletko innokas koreografi? Tai onko Lumo-tapahtuma tai Gym for Life –sarja sinulle vieraita käsitteitä? Tule mukaan juttelemaan ja kuulet lisää!

Hinta: Ilmainen.

Ilmoittaudu koulutukseen 19.3. mennessä tämän linkin kautta.

Gym For Life -arvioitsijakoulutus

Missä ja milloin? Zoom-verkkotilaisuutena, ke 3.5.2023 klo 18–21.

Kenelle? Minkä tahansa voimistelulajin tai tanssin ohjaaja, valmentaja tai koreografi. Tärkeintä on mielenkiinto esittävää voimistelua ja tanssia kohtaan. Koulutus keskittyy Voimistelun ja tassin Lumo-tapahtuman Gym for Life-sarjojen arviointiin ja palautteen antoon.

Hinta: Hinta jäsenille 53 €, hinta ei-jäsenille 63 €.

Ilmoittaudu koulutukseen su 23.4. mennessä tämän linkin kautta.

Koreografian rakennuspalikat

Missä ja milloin? Zoom-verkkotilaisuutena, ke 15.3.2023 klo 18–21.

Kenelle? Minkä tahansa voimistelulajin tai tanssin ohjaajalle, valmentajalle, joka kaipaa apua koreografian rakentamisessa. Koulutus keskittyy koreografian perusteisiin.

Hinta: Hinta jäsenille 53 €, hinta ei-jäsenille 63 €.

Ilmoittaudu koulutukseen ke 1.3. mennessä tämän linkin kautta.

Haku