Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ikiliike-Voimisteluvartteja Koti TV -kanavalla päivittäin taas 26.4.-4.6.
16.04.2021

Ikiliike-Voimisteluvartteja Koti TV -kanavalla päivittäin taas 26.4.-4.6.

Koti TV on uusi ikäihmisten TV-kanava, jonka tarve nousi poikkeuksellisesta koronatilanteesta. Koti TV lähettää kuntouttavaa ja vireyttävää ohjelmaa ikäihmisille joka arkipäivä klo 11-13.

125v juhlavuoden kunniaksi Voimisteluliitto haluaa tuoda voimistelun ilosanomaa kaikille, koteihin ja hoitolaitoksiin asti Koti TV:n voimisteluvarttien kautta. Voimisteluvartit on tehty Ikiliike-hengessä – tuottamaan iloa ja vireyttä keholle ja mielelle. Vartit sisältävät monipuolista liikettä eri kuntoisille, mm. tasapainoharjoituksia, voimatreeniä, liikkuvuusharjoituksia ja tanssillista liikuntaa. Osa varteista sopii myös kokonaan istualtaan tehtäviksi. Voimistelu liikuttaa myös poikkeuksellisina aikoina! 

Jumppaa itse mukana tai vinkkaa läheiselle, että joka arkipäivä klo 12.45-13 on tarjolla Voimisteluvartti omaan olkkariin! Voimisteluvartteja lähetetään taas 26.4.-4.6.

Koti TV -kanavan löydät projektissa mukana olevien maakuntien (Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Pohjois-Karjala, Uusimaa, Satakunta) antenniverkoissa ohjelmapaikalta 33 tai DNA kaapeliverkossa paikalta 66 tai osoitteesta www.kotitv.fi. Virittäydy oikealle kanavalle ja tule jumppaamaan kanssamme!

Haku