Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Hymy Larimo-Tullila kenttäohjelman tekijäksi
16.11.2023

Hymy Larimo-Tullila kenttäohjelman tekijäksi

Seinäjokelainen Hymy Larimo-Tullila on valittu kenttäohjelman tekijäksi.

Tätä ns. käyntikorttikenttäohjelmaa on tarkoitus esittää ensimmäisen kerran Saksassa Turnfestissä 2025 ja siitä kierrättää Joensuun Gymnaestradan 2026 kautta Lissabonin World Gymnaestradaan 2027. Uuden kenttäohjelman kohderyhmä on aikuiset ja yli 15-vuotiaat nuoret, joilla on hyvä perusvoimistelutaito ja -kunto, ja jotka haluavat sitoutua pitkäaikaiseen harjoitteluun, kuvioiden opetteluun ja esiintymiseen. Ohjelma suunnitellaan ensisijaisesti tanssillista voimistelua, tanssia tai perusvoimistelua harrastaville.  Ohjelmassa kunnioitetaan suomalaisia kenttäohjelman pitkää traditiota ja tuodaan se nykyaikaan.

Hymy Larimo-Tullilan koreografioita olemme ihastelleet mm. tanssillisen voimistelun kilpailuissa ja myös suurtapahtumassa Tampereella. Ensi syksynä pääsemme tutustumaan tähän uuteen ohjelmaan, jota Hymy nyt ryhtyy työstämään erittäin motivoituneena ja innostuneena: ”rakastan ja kunnioita perinteitä, mutta koen myös kiehtovana ja jännittävänä ravistella juuria”, hän kertoo – ja kuvaa itseään eteläpohjanmaalaiseksi taskuraketiksi, joka koreografioita tehdessään elää täysin omassa kuplassaan.

Suunnitelmissa on siis tehdä yhteinen esiintymismatka huikeaan Turnfest-tapahtumaan. Tämä Saksassa joka neljäs vuosi järjestettävä suurtapahtuma kokoaa perinteisesti peräti 80.000 osallistujaa.
Tapahtumassa on useita lajeja ja runsaasti ohjelmatarjontaa, nähtävää ja koettavaa on ihan jokaiselle todella paljon. Tällä kertaa Turnfest järjestetään 28.5. – 1.6.2025 Leipzigissä – urheilun ja maailmanluokan musiikin kaupungissa. Hymyn uusi koreografia on tarkoitus esittää tapahtuman stadiongaalassa lauantai-iltana. Lisätietoja matkasta tulossa keväällä.

Haku