Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Kilpaseurojen johto ja valmennus yhdistävät voimansa – seurailta
15.09.2023

Kilpaseurojen johto ja valmennus yhdistävät voimansa – seurailta

NTV

Tervetuloa Voimisteluliiton kaikkien voimistelulajien kilpa- ja huippuseurojen seurajohdolle ja valmennustoiminnan vastaaville tarkoitettuun sparrausiltaan keskiviikkona 11.10. klo 18:00-n.20:30.

Huipulle yhdessä! Seuran operatiivinen johto ja valmennuksen johto suuntaavat yhteispelillä huipputuloksiin. Seuran strategian suunnassa johdetaan niin seuraa kuin valmennustoimintaakin.

  • Onko urheilija keskiössä, kun seuran valmennuksen kokonaisuutta suunnitellaan?
  • Kuinka seuran valmennuksen linjaus ohjaa seuran johdon ja valmentajien toimintaa käytännössä?
  • Miten seuran toiminta tukee maajoukkuetoimintaa ja miten maajoukkueen toiminta tukee seuratoimintaa? 
  • Miten aika riittää kaikkeen, vai riittääkö?

Kilpaseurojen seurajohdolle ja valmennuksen johdolle suunnattu yhteinen sparrausilta. Teemaan johdattelevat Olympiakomitean huippu-urheiluvastaava Liisa Ahlqvist-Lehkosuo, Voimisteluliiton seurakehityksen asiantuntija Tiina Koljander. Mukana on myös seuraesimerkki Oulun Pyrinnöstä esittelijöinä seuran toiminnanjohtaja Hanna Uusitalo ja päävalmentaja Pauliina Savola. Seuraesimerkin avulla osallistujat pääsevät kuulemaan miten seuran operatiivisen johdon ja valmennusjohdon yhteistyö toimii ja millaisia voi monilajisen seuran johtamisen haasteet ja onnistumiset olla.

Kilpaseurojen johto ja valmennus yhdistävät voimansa -seurailta toteutetaan etäyhteyksin (zoom) ja on maksuton osallistujilleen. Ilmoittautumiset eTaikassa (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) 9.10. mennessä.

Tervetuloa!

tiedustelut Tiina Koljander 
katso yhteystiedot tästä

Haku