Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Huippuvierailu käynnistää Terve voimistelija -webinaarisarjan
21.12.2022

Huippuvierailu käynnistää Terve voimistelija -webinaarisarjan

telinevoimistelusali

Scott Hannin muutostarina – kasvu urheilijalähtöiseksi valmentajaksi -webinaari järjestetään 16.1. klo 19.30-21.00.

Voimisteluliitto järjestää vuoden 2023 aikana Terve voimistelija -webinaarisarjan, jossa käsitellään voimistelijoiden kokonaisvaltaista terveyttä ja sen tukemista eri näkökulmista. Sarjan käynnistää englantilaisen huippuvalmentaja Scott Hannin vierailu. Scott Hann avaa webinaarissa omaa kasvuaan ja muutostaan valmentajana ja kertoo, millaisten oivallusten kautta hän kehittyi urheilijalähtöiseksi valmentajaksi. Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella valmentajuudesta ja urheilijalähtöisyydestä voimistelussa.

Webinaari sopii kaikille valmentajille, ohjaajille ja myös seurajohdolle. Webinaari on maksuton ja sen toteutuskielenä on englanti. Webinaari tallennetaan.

Ilmoittaudu webinaariin 12.1. mennessä tai tilaa tallenne eTaikassa: linkki ilmoittautumiseen  (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Scott Hann on englantilainen telinevoimisteluvalmentaja, jonka tunnetuin valmennettava on olympiavoittaja ja maailmanmestari Max Whitlock. Tällä hetkellä Scott Hann työskentelee Britannian voimisteluliitossa huippuvoimistelun teknisenä asiantuntijana, vastuualueinaan mm. valmennuskulttuurin muutostyö, lajien välisen yhteistyön kehittäminen ja valmentajien osaamisen kehittäminen. Syksyllä 2022 tehtävän vastaanottaessaan hän kuvaili tuntemuksiaan seuraavasti:

“I am keen to help provide a platform for everyone to reach their full potential whilst feeling valued and motivated to become the best they can be in a fun and safe, yet challenging environment. A place where people can make mistakes and face adversity but feel comfortable enough to learn and develop key coping skills essentially enabling high performing and growth mindsets. Opportunity will be a common theme as we work towards developing a happy, robust, healthy high performing team of exceptional individuals.”

Ethän jätä väliin ainutlaatuista tilaisuutta päästä kuulemaan huippuvalmentajan avointa ja rohkeaa kuvausta omasta kasvustaan!

 

Haku