Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Haussa projektikoordinaattori viestinnän ja markkinoinnin tiimiin
27.09.2021

Haussa projektikoordinaattori viestinnän ja markkinoinnin tiimiin

Voimisteluliitto etsii Gymnaestrada Tampere 2022 -tapahtumalle viestinnän ja markkinoinnin projektikoordinaattoria. Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen kesäkuun 2022 loppuun asti ja se alkaa sopimuksen mukaan marras-/joulukuussa. Toimipiste on Helsingin Pitäjänmäellä.

Projektikoordinaattorin tehtävänä on Gymnaestrada-tapahtuman viestintä-, markkinointi- ja mainontatehtävät yhdessä liiton toimijoiden, paikallisten seurojen, kaupungin ja kumppaneiden kanssa. Projektikoordinaattorin työtehtävät ovat osa tapahtuman viestintä- ja markkinointisuunnitelmaa. Tarkempi tehtäväkuvaus täsmennetään valittavan henkilön vahvuudet huomioiden.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta viestinnän ja markkinoinnin saralta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja omatoimisuutta, järjestelmätuntemusta sekä positiivista markkinointi- ja myyntiasennetta. Arvostamme kykyä tehdä useampia asioita yhtä aikaisesti, nopeutta ja töiden loppuun viemistä. Voimistelu- ja seuratoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Hakemukset palkkatoiveineen 24.10.2021 (hakuaikaa on jatkettu) mennessä sähköpostilla: heli.pekkala(at)voimistelu.fi 
Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Riikka Hopiavaara sähköpostitse riikka.hopiavaara(at)voimistelu.fi 

Suomen Voimisteluliittoon kuuluu noin 370 seuraa, joissa liikkuu yhteensä noin 130 000 jäsentä. Se on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Voimistelun suurtapahtuma Gymnaestrada järjestetään neljän vuoden välein ja tapahtumassa yhdistyy kaikki voimistelulajit ja muodot kaikenikäisille. www.voimistelu.fi , www.gymnaestrada.fi

Haku