Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Harrastevoimistelun verkostotapaaminen (HAR) ja kevätkokous 25.3. Helsingissä
12.01.2023

Harrastevoimistelun verkostotapaaminen (HAR) ja kevätkokous 25.3. Helsingissä

Kaksi ohjaajaa jakaa ajatuksia

Tervetuloa mukaan maksuttomaan harrastetoimijoiden verkostotapaamiseen ja Voimisteluliiton kevätkokoukseen lauantaina 25.3.2023 Helsinkiin.

HAR-tapahtuma järjestetään klo 9.30–15 ja kevätkokous klo 15 alkaen. Näin ollen olet tervetullut molempiin tilaisuuksiin, mutta muista myös ilmoittautua tapahtumiin erikseen. Ilmoittautuminen HAR-verkostotapaamiseen on auki eTaika-palvelussa ja kevätkokouksen ilmoittautuminen alkaa myöhemmin.

Kenelle harrastevoimistelun verkostotapahtuma on tarkoitettu?

HAR-verkostotapaaminen on tarkoitettu kaikille voimistelun parissa toimiville lasten, nuorten ja aikuisten ohjaajille, valmentajille, toiminnanjohtajille ja johtokunnan jäsenille. Se on kaikille, jotka seuroissa liikuttavat harrastajia tai suunnittelevat ja kehittävät seurassa harrastetoimintaa.

Nyt HAR-tapahtumassa aiheena?

Kevään 2023 tapaamisessa keskitymme mm. voimistelun lajikulttuuriin, perheliikuntaan, hyvän hallinnon kehittämiseen ja positiiviseen pedagogiikkaan. Lisäksi seuraesimerkit mahdollistavat hyvien käytäntöjen jakamisen eteenpäin.

Edit 1.2.2023  Osallistuminen on maksutonta. HUOM! Enintään 3 osallistujaa per seura. Yhdelle henkilölle/seura korvataan matkat liiton matkustussäännön mukaisesti luottamustoimen korvauksella.

Kevätkokous

HAR-tapahtuman jälkeen pidetään sääntömääräinen kevätkokous klo 15 alkaen.

Lisää tietoa tilaisuuksista tammikuun lopussa, mutta save the date 25.3. kalenteriisi.

Haku